Tony Cetinski i Kiki Rahimovski u zajedničkom nastupu na Dori 2021.!

0
Dora 2021., bogatija je za dva posebna imena, koja stižu u zanimljivoj glazbenoj kombinaciji.

Tony Cetinski i Kiki Rahimovski u Opatiju stižu, ujedinjeni projektom “Zapjevaj, Sloboda je! /Deliberate”, za koji je autorski zaslužan sam Kiki, koji potpisuje glazbu i tekst.
KRISTIJAN KIKI RAHIMOVSKI, autor i tekstopisac pjesme “Zapjevaj, Sloboda je! /DELIBERATE”:
“Iako je ovo prije svega ljubavna pjesma, ona je istodobno i globalna poruka čovječanstvu, prestravljenom i užasnutom tjeskobnom katalizmom pandemije koja je paralizirala cijeli svijet, a koji se minulu godinu bojao misliti, govoriti, disati… No ovom pjesmom mi mu dajemo nadu, otkrivamo to svjetlo u tunelu, a ono se zove: samo ljubav, čista ljubav i – pjesma. Jer sve ono što su se plašili govoriti i misliti tada, sad mogu s nama glasno pjevati: jer “Deliberate/oslobađanje” je na vidiku, a sloboda je ljubav, onaj veličanstveni osjećaj kad možeš slobodno iz sveg glasa i zdravog srca napokon opet zapjevati: “SLOBODA JE”. Uostalom, publika će odlučiti i reći svoje.”, rekao nam je Kristijan Kiki Rahimovski,skladatelj i testopisac pjesme koju će svojom unikatnom bojom glasa izvesti u duetu s nedvojbeno jednim od najvećih vokala u Hrvatskoj i velikim povratnikom (nakon punih 26 godina) na Doru i Eurosong – jedinstvenim Tonyjem Cetinskim.
TONY CETINSKI, pjevač i izvršni producent projekta “Zapjevaj, Sloboda je! /Deliberate”:
“Osjećaj slobode koju osjećamo dok je izvodimo barem u te tri minute želimo prenijeti ljudima kao utjehu i podršku u ovim izazovnim vremenima. Slavimo Slobodu koju s nestrpljenjem iščekujemo svi, bez obzira na razlike u stavovima, razmišljanjima i bilo kakvim drugim podjelama i predrasudama!
I da se napokon opet zagrlimo i družimo bez straha za svoje zdravlje i zdravlje bližnjih” – poručio je pak Tony Cetinski.
Zanimljivo je također da je ovaj iznimno snažni duet s Kikijem Rahimovskim u studiju Tony otpjevao, samo onako kako to on zna – “iz prve”. A pjesmu je u svjetsko ruho vješto “upakirao” njihov vrsni glazbeni suradnik i producent Dejan Nikolić, treća poluga te njihove, čvrsto vjeruju, “dobitne kombinacije”.
Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20