Korona testovi su prevara!? U 24 sata pozitivna i negativna na istom korona testu!

0

Pisali smo već više puta da su korona testovi nepouzdani i da ne dokazuju apsolutno ništa jer prikazuju često zdrave ljude pozitivnima. Na temelju tih nepouzdanih testova se putem korumpiranih doktora, političara, znanstvenika i mainstream medija širi histerija zbog koje se ljudima uskraćuju pravo na rad, kretanje, disanje i normalan život. 

Sve ovo su do jučer neki zvali teorijom zavjere, ali tu teoriju mi svakodnevno živimo, a nedavno je to dokazala i Maja Ribić u svojem Facebook statusu u kojem se požalila na nepouzdane korona testove, koji su njezinu majku nakon povratka iz Njemačke proglasili pozitivnom na koronu, da bi drugi dan na istom tom testu bila negativna. Prenosimo majin status na Facebooku u cijelosti. 

Ribić Maja

Nakon dolaska roditelja iz Njemačke na granici im je rečeno kako moraju 10 dana u samoizolaciju ili naravno na svoju ruku napraviti test koji plate ni više ni manje nego 501,49 kn.
Dana 12.12.2020 oboje su otišli na testiranje u bolnicu Fran Mihaljević, čekali više od 3 sata na hladnoći da bi na kraju mama dobila pozitivan test na koronu bez ikakvih simptoma. Zašto ovo pišem? Zato što nije postojala mogućnost zaraze jer nije bila u dodiru s ljudima i svake sekunde nosila masku ako bi bila na nekoj maloj udaljenosti s nekom osobom. Ovdje se sad dovodi pitanje posla na koji oni sljedeći tjedan moraju ići, a zbog takvog testa im je onemogućeno i postoji strah od otkaza i slično. Na moj nagovor da izdvoji OPET istu svotu novaca i danas OPET ode na testiranje, pristala je i otišla. Razlika u testiranju nije ni 24 sata. Nalaz koji smo dobili dana 13.12.2020 je NEGATIVAN što se vidi u priloženom.
Ovo neka vam bude primjer da brojke nisu onakve kakve vam se prikazuju.
Korona test