Humana nota zagrebačkih glazbenika!

0
Svakodnevno se susrećemo s toplim ljudskim pričama, a posebno smo osjetljivi na one u kojoj možemo pomoći onima kojima je najpotrebnije.
Udruga UNUO posljednjih 12 godina intenzivno radi na pomicanju granica koje je društvo nametnulo samo sebi kada je riječ o mogućnostima i doprinosu koje mogu dati osobe s invaliditetom, demarginalizaciji i stvaranju društva jednakosti.

Kako bi još više ukazali na probleme osoba s invaliditetom, zagrebački umjetnici, sopranistica Barbra Garić i pijanist Mario Čopor paralelno sa svojim koncertima uključuju i humanitarnu notu, te pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Snimkom svojeg koncerta, koji je zbog COVID-19 situacije održan pred malobrojnom publikom užeg kruga prijatelja, namjeravaju pomoći udruzi UNUO, školovanju djece s posebnim potrebama i bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Naime, zagrebački veliki zaljubljenici u glazbu izveli su djela stranih i domaćih autora poput Mozarta, Verdija, Puccinija, Tijardovića, Kabilja,… 

 Želja im je putem videa sa koncerta uključiti što veći broj dionika koji bi pomogli u pružanju financijske pomoći i potpore u edukaciji osoba s invaliditetom, djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, te djeci i mladima u nepovoljnom položaju u ugostiteljstvu. Misija im je širiti svijest o vlastitom napretku, svijest o međuljudskim odnosima i o različitosti društva u kojem živimo.

Uzimajući u obzir situaciju u kojoj se svi nalazimo, zahvalni su na svakoj donaciji,bez obzira na iznos. Plaćanje ide na udrugu UNUO HR4924840081502008577.

Kažu kako su djeca naša budućnost i da na njima počiva svijet. Stoga, neka se svatko na svoj način i koliko može udruži u sinergiji činjenja dobra! Udruga UNUO se unaprijed zahvaljuje svima i poziva vas da im se pridružite u ovoj akciji te u dobrom raspoloženju uz prekrasnu glazbu učinite i dobro djelo.

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20