Naruči putoholičarsku majicu i pomogni napuštenim psima u azilu

0

Portal Putoholičari i Lumer shop su napravili putoholičarske majice koje možete kupiti i tako pomoći napuštenim psima koji se nalaze u Skloništu za životinje Prijatelji u Čakovcu.

U azilu Prijatelji Čakovec trenutačno se nalazi više od 400 pasa i odlučili smo im nekako pomoći. Vrlo je jednostavno, vi kupite majicu, a mi za sav prihod od prodaje majica kupimo hranu za pse i osobno sve vozimo u azil. Ako prodajom majica skupimo 3000 kuna za hranu dm-drogerie markt d.o.o. će donirati hrane za još 3000 kuna.

Na vama je da samo kliknete na Lumer shop, odaberete travel motiv koji vam se sviđa i kupite majicu. Vi uživate u prekrasnoj majici, a psi u finoj hrani. Kupi svoju putoholičarsku majicu ovdje –> https://lumer-shop.eu/product-category/putoholicari/

Sklonište za životinje Prijatelji djeluje na području Međimurske županije i ponosi se politikom zbrinjavanja i udomljavanja napuštenih životinja. Od početka, već gotovo dvadeset godina, djeluje kao „no kill“ sklonište, što predstavlja programski sustav koji svakom psu daje priliku da dobije novi život te dobar, suosjećajan dom.

         

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20