Mladi ispred HNK poslali poruku Vladi – STOP KORONA TERORU! CIJEPI SI MAMU, MENE NEĆEŠ!

0

Nakon proslave u izbornom stožeru HDZ-a, cijela se Hrvatska mogla uvjeriti kako mjere distanciranja i okupljanja vrijede samo za stoku sitnog zuba, ali ne i za elitu. HDZ je otporan na koronu, a korona je poseban virus koji zaobilazi stranačke skupove i hara samo po vjenčanjima pod uvjetom da nije riječ o mladencima iz HDZ mladeži.

Svakog vikenda se brojni mladi zagrepčani okupljaju ispred zagrebačkog HNK-a i šalju jasnu poruku Vladi i stožeru da im je dosta korona prevare, da žele normalno disati bez maski na licu i da ne žele prisilno cijepljenje.

„Cijepi si mamu, mene nećeš“, „Pravo izbora“ i „Toni nisi sam“ nove su poruke uz prošlotjedni trasparent „Stop Korona teroru“, „Imamo pravo disati“ i „Podrška Novaku iz Hrvatske“, koje su sinoć osvanule u samom centru Zagreba ispred Hrvatskog narodnog kazališta.

Izvor: Facebook

Više tisuća mladih šalje jasnu poruku da se protive eventualno obaveznom cijepljenju koje se nagovještava u Htrvatskoj te vjerojatno i zbog protesta u u Srbiji gdje je predsjednik Aleksadar Vučić najavio obavezno cijepljenje za 2 miliona ljudi između ostalog i djece. Slušaju li Vlada i stožer te poruke ili se u Zagrebu mora desiti Beograd?

Dok starci spavaju, mladi su izašli van i rekli: ”CAR JE GOL!”