Zag/Rave Open Air – Ellen Allien, Shaleen, Miro Von Berlin

0

ZAG/RAVE je mlada organizacija koja dovodi berlinski techno zvuk u Zagreb, s ciljem stvaranja zajednice temeljene na glazbi, plesu i dobrim vibracijama. Treće izdranje Zagrave-a će se održati u Jadran Film Studiu pod vedrim i zvijezdanim nebom 27.6., u subotu s otvaranjem vrata od 14:00- 00:00 – vrijeme je za ljetno OPEN AIR izdanje.

Prvi put u Zagrebu a i u Hrvatskoj ugostit ćemo Berlinsku legendu Ellen Allien.

Vlasnica poznate etikete Bpitch Control i nedavno lansirane UFO Inc., koja još od početka 90-tih osvaja fanove svojim jedinstvenim DJ setovima i vlastitim produkcijama poput “Orchestra of Bubbles” (album sa Apparatom), ili nedavnim “Ufo” i “Bowie in Harmony”.
Neumorna Ellen Allien je nedavno najavila novi album Auraa, koji izlazi 12.06., a singl True Romantics mozete poslusati ovdje: https://ellenallien.bandcamp.com/album/true-romantics
Ellen Allien svojim DJ setovima oduševljava publiku po cijelom svijetu – od berlinskog Berghaina, do Circo Loco partyja na Ibizi, Fabric u Londonu, Shelter u Amsterdamu, Melt Festival u Njemačkoj, Kappa Futur Festival u Italiji, lista je poprilično dugačka i gotovo da nema značajnijeg kluba i festivala na kojemu Ellen nije puštala. Ellen također ima i svoj vlastiti party u Berlinu naziva WE ARE NOT ALONE, koji se održava u poznatom berlinskom klubu Griessmuehle.
Pogledajte i poslušajte njen nedavni mix na Hör Berlin: 

U skladu s pozitivnim feedbackom koji smo dobili od partijenera na prošlom Zagrave-u, ponovno dovodimo Shaleen (SEELEN).

Shaleen već neko vrijeme organizira techno partyje naziva SURD zajedno sa prijateljima, koje su započeli u Essenu. Berlin joj je baza već nekoliko godina, a redovito pušta u berlinskim klubovima Griessmühle i About Blank, te poznatom leipzigskom klubu Institut Für Zukunft. Krajem prošle godine je imala priliku puštati i u Säule-u, koji je dio Berghaina.

Velika novost je Shaleenin prvi release “Consolidation EP”, koji izlazi 03.08.2020. samo u vinil verziji, i to na SEELEN techno etiketi. Isječke možete poslušati ovdje: https://soundcloud.com/seelen-records/sets/seelen008-shaleen-consolidation-ep-incl-cadency-aka-hector-oaks-new-frames-remix-1
Poslušajte njezin nedavni set za brooklynski Alkhemy’s Whirlwind:
https://soundcloud.com/alkhemy666/whirlwindcast-007-shaleen

Atmosferu će zagrijati naš domaćin Miro Von Berlin, dio dvojca koji organizira ZAGRAVE, pošto mu je već duže vremena želja da ponudi berlinski underground zvuk zagrebačkoj sceni. Miro Von Berlin je inače rođeni Zagrepčanin, ali već više od pet godina neumorno prati berlinsku techno scenu, te najveću inspiraciju pronalazi u berlinskoj techno legendi Ellen Allien i techno hramu Berghainu. Trenutno radi na vlastitoj produkciji, s ciljem izbacivanja prvog EP-a ove godine.

Ovdje možete poslušati njegove setove:
https://soundcloud.com/mirovonberlinUlaznice možete kupiti ovdje: https://www.entrio.hr/event/zagrave-7951

Broj ulaznica ograničen je na 500 komada. Tako da požurite po svoju!!

Također, ZAG/RAVE O