UGP objavio listu svojih članova poduzetnika za koje poduzetnici i građani mogu glasati na izborima!

0

Lista svih poduzetnika, članova UGP-a na listama za parlamentarne izbore 05.07.2020.

Udruga Glas poduzetnika objavila je imena članova koji se nalaze na listama političkih stranaka koje su podržale pledge (zalog) sa šest zahtjeva za koje smatramo da vode boljem, pravednijem društvu, Hrvatskoj 2.0.
 
Udruga Glas poduzetnika nastala je kao reakcija poduzetnika na inicijalno loše mjere Vlade RH za spas radnih mjesta i gospodarstva, i u tri mjeseca ostvarila velik uspjeh i rast podrške. 
Tako danas slobodno možemo reći da postoje tri jaka “bloka” u hrvatskoj politici, HDZ, SDP i “Koalicije koje su potpisale Zalog UGP-u” tj. podržale naših šest zahtjeva, a u ovom trenutku po istraživanjima, zajedno dobivaju potporu preko 25% biračkog tijela.
Podsjetimo, prije više od mjesec dana, dostavili smo svim političkim strankama naših šest prijedloga tzv. zalog (pledge) na potpis. HDZ i BM 365 nam nisu odgovorili, a Možemo, SDP, IDS i HNS su podržali navedeni zalog djelomično. U cijelosti su zalog potpisali:
 
– Domovinski pokret
– Dosta Pljačke (ŽZ i SIP i drugi.)
– Most
– Pametno/Fokus/Strip
– Manje regionalne stranke

Prijedlozi u zalogu su se odnosili na: poreznu reformu, ukidanje parafiskalnih nameta, potpunu transparentnost javnih financija, reformske zahvate na rashodovnoj strani proračuna, efikasno i neovisno pravosuđe i redefiniranje uloge Državnog inspektorata.
 
U nastavku vam donosimo popis svih članova UGP-a na navedenim listama koje su podržale u cijelosti zahtjeve UGP-a (abecednim redom stranaka). 
Konačno su se i poduzetnici, članovi UGP-a, odlučili aktivirati i pokušati donijeti promjenu u smjeru Hrvatske 2.0, kroz djelovanje u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti u interesu svih građana Hrvatske. 
Osim članova UGP-a, ima i drugih poduzetnika na kandidacijskim listama, što smatramo jako dobrim.

“Izađite na izbore, a svi koji vam kažu da je vaš glas uzaludan ili bačen, poručujem, svaki vaš glas za poduzetnike na listama koje su podržale u cijelosti prijedloge UGP-a je glas za bolju Hrvatsku. Hrvatsku 2.0!” rekao je Hrvoje Bujas, predsjednik udruge Glas poduzetnika.

UGP – Lista poduzetnika članova UGP-a na izbornim listama

 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20