OPG I APARTMANI VILLA TUDOR

0
OPG TUDOR je mali obiteljski biznis na otoku Hvaru. Bave se iznajmljivanjem apartmana, a uz to se polako razvio i OPG s domaćim proizvodima koje proizvode i beru na Hvaru.
OPG TUDOR
Imaju maslinovo ulje izvrsne kvalitete, kao glavni proizvod. Svake godine za maslinovo ulje osvajaju zlatnu medalju. Uz to imaju i razne soli. Cvijet soli, sol sa hvarskim travama, dimljena sol i sol s vinom.
OPG TUDOR
Također u ponudi imaju razne marmelade, origano, kapare i motar, sušene rajčice i chutney. 
OPG TUDOR
APARTMANI TUDOR

Villa Tudor je izgrađena 2003. godine, u malom naselju Milna na otoku Hvaru. Nalazi se cca. 300 metara od morske obale, na blagoj uzvisini s koje se pruža čaroban pogled na more i njegovanu borovu šumu.

Naselje Milna nastalo je prije 60 godina kada su ljudi iz obližnjeg 2 km udaljenog Malog Grablja, zbog teških uvjeta života sišli na more. Među njima bila je i naša obitelj koja je stoljećima nastanjena na ovom prostoru, što dokazuje i grb naše obitelji uklesan u kamenu. Naselje broji 100 stanovnika, a samo ime dobilo je po osjećaju miline za dušu koji nam svim svojim ljepotama pruža. Milna je malo turističko mjesto sa 8 romantičnih restorana uz samo more, oaza je miratišine i prirodnih ljepota.

APARTMANI VILLA TUDOR

Obala ovog dijela otoka Hvara bogata je prostranim šljunkovitim plažama koje kao da leže u zagrljaju mirisnih borova. More je kristalno čisto, azurno plavo, a plaže zaštićene od sjevernih vjetrova.

KLIMATOTERAPIJA također predstavlja jednu od bitnih prednosti otoka Hvara, jer tijekom cijele godine, a naročito od jeseni do ljeta, mikroklima odgovara kroničnim plućnim bolesnicima i to kod: kronične opstruktivne bolesti, astme, oporavka nakon teške upale pluća, kroničnog kašlja, kronične upale sinusa, etc. Izolacija od svakog zagađenja, čak i od ispušnih plinova. U slučaju potrebe blizina Medicinskog centra.

APARTMANI VILLA TUDOR
Blizina mjesta Hvar, kulturno povijesna baština i ostale pogodnosti omogućuju nam rad tijekom cijele godine. U izvansezonskom periodu dajemo popust za djecuumirovljenikesportaše, te mogućnost plaćanja u ratama. Villa Tudor je idealna za goste željne mora i sunca, sportske rekreacije (tenis, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, ronjenje ), tihih večernjih izlazaka i šetnje u prirodi, uz kvalitetnu uslugu i profesionalno osoblje.
APARTMANI VILLA TUDOR
OPG I APARTMANI VILLA TUDOR
Milna 10, HVAR
mob: 091 160 1459
mail: hvartudor@st.t-com