Vinarija Trdenić – Vrhunska vina uz stručno vođene degustacije u srcu Moslavine

0

Vinarija Trdenić je nastala prije dvadesetak godina kao nastavak tradicije stare više od jednog stoljeća u
vinogradarstvu i vinarstvu. Po dokumentu iz 1917. te godine naš pradjed je posadio prvi vinograd Škrleta, a po dokumentu iz 1937. kupuje zemljište na kojem se danas nalazi vinski podrum. I danas kao i nekad, svi članovi obitelji od najstarijeg do najmlađeg člana uključeni su u procese rada,stvarajući poticajnu i ugodnu radnu sredinu u kojoj se njeguje vinarski i vinogradarski duh.

Tomislav Trdenić – Vinarija Trdenić

Uz primarnu djelatnost proizvodnje grožđa i vina, Vinarija Trdenić doprinosi i razvoju lokalnog turizma gdje u sklopu vinske ceste Moslavine nudi putnicima, zaljubljenicima prirode predah uz svoja izvrsna vina. Putujući vinskom cestom kroz pitoresknu Moslavinu, posjetite vinariju i kušajte vina na autentičan način direktno iz ruku njezinih tvoraca.

Iskustvo koje ponesete sa sobom okrepljujući djeluje na duh i tijelo, a uspomene na naš Pinot sivi, Pinot bijeli, Gewürtztraminer, Cabernet Sauvignon i autohtonu sortu Škrlet još dugo će Vas asocirati na bajkovitu povijest i kulturu koja obavija Moslavinu.

Vinarija Trdenić – Pinot Gris

2019. Vinarija Trdenić u suradnji sa obitelji Faltis iz Velike Ludine je krenula u projekt proizvodnje voćnih vina od eko kupine i jagode. Dođite, vidite i nazdravite!

Vinarija Trdenić – Voćna vina od eko kupine i jagode

STRUČNO VOĐENE DEGUSTACIJE

Za grupe nudimo stručno vođenu degustaciju vina uz domaći sir, kruh i domaće nareske na rustikalnoj terasi uz vinariju. Te obilazak vinskih podruma u sklopu vinarije.

S obzirom na situaciju vezanu za pandemiju virusa Covid 19, poslovanje vinarije se okreće direktnoj dostavi vinoljupcima na kućnu adresu. Osim preko naše direktne dostave, Trdenić vina možete naručiti i u webshopova poput:
Roto svijet pića  web shop u izradi
Witrina – web shop u izradi
E kupi
Vinoteke u kojima se može naručiti vino:
Barrel wine store (Zadar) http://www.barrel.com.hr/
Vivat fina vina (Zagreb) http://www.vivat-finavina.hr/

VINARIJA TRDENIĆ

Trnovka 28
44317 Popovača

+385 98 216 870 | +385 99 212 9991

vinarija@vinarija-trdenić.hr

www.vinarija-trdenic.hr/