OSNOVANA UDRUGA GLAS PODUZETNIKA – NE TREBAJU NAM VIŠE HGK I HOK. SAMI ĆEMO SE POBRINUTI ZA SEBE. DOSTA STE ŽIVJELI NA NAŠOJ GRBAČI!

0

Svi poduzetnici znaju da su HGK i HOK korisne kao lizalica s okusom šupka. Ustanove izmišljene da bi se razni Vidoševići nakrali naših pošteno zarađenih para. Nas nitko nije pitao želimo li biti članovi Gospodarske ili Obrtničke komore. Po sili zakona im moramo plaćati članarinu, a da uopće nismo tražili niti koristili njihove usluge. Oni su sami sebi svrha i parazitiraju cijeli život na tuđem trudu i radu. Kraljevi svih UHLJEBA.

Gospodin Ranogajec. predsjednik Hrvatske obrtničke komore, izjavio je da su inicijative poput ”Glasa poduzetnika” pomodne, nemaju reprezentativnost, da imaju svoje uske interese i da su takve inicijative usko vezane za osobni interes te ih se on ne boji jer ima punu podršku svih svojih članova i HGK i HOK-a…

Na tu izjavu replicirao Hrvoje Bujas iz Inicijative i novonastale udruge Glas poduzetnika:

”Veću količinu straha davno, ali davno nisam čuo!

– Gospodine Ranogajec, jedina ozbiljna Inicijativa koja je nastala ovih dana je Glas Poduzetnika, ona koja sada okuplja samo na grupi Inicijativa “Glas PODUZETNIKA” – zahtjev za donošenje efikasnih mjera! 45 000 članova ( u samo 15 dana ), a koja je jučer startala i kao Udruga Glas Poduzetnika (UGP), te u svega nekoliko sati skupila cca. 2000 članova i brojka raste!

#UGP, a nakon startnog uspjeha sa implementacijom većeg broja naših prijedloga unutar novih Mjera Vlade, zasigurno neće stati, dakle, nismo pomodni, već smo glas svih mikro, malih i srednjih poduzetnika, kao i obrtnika i zaposlenika u privatnom sektoru, svih onih koji do sada nisu imali svoj glas, već su samo bili porezni obveznici i “krava muzara” komore kao što je i Vaša – HOK!

Gdje ste bili zadnjih 30 godina?

Gdje ste bili do prije nekoliko dana?

Zasto ste i dalje parafiskalni namet?

Bojite se vi, i rekao bih da ste u panici, s razlogom. Ništa niste radili godinama osim štitili samo i isključivo svoje privatne interese, za razliku od nas koji smo u cijelosti i volonteri i poduzetnici i obrtnici kojima je jednostavno bilo dosta. Mi nismo pristali na mrvice za nas i naše zaposlenike, i udružili smo se da bi zajedno doista radili u interesu poduzetnika, obrtnika i zaposlenika u privatnom sektoru, ali i svih građana RH.

Pozivam sve, pridružite nam se i budimo glas koji se čuje i sluša! 

Hrvoje Bujas – Inicijativa/Udruga GLAS PODUZETNIKA

 

 

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa

https://www.instagram.com/dearleaderjoe/

https://www.facebook.com/dearleaderjoe/

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20