ROVINJ – KRUNA MEDITERANA OKRUNJUJE NOVU KRALJICU HRVATSKE

0

ROVINJ – KRUNA MEDITERANA OKRUNJUJE NOVU KRALJICU HRVATSKE

Jedna od ljepotica odnijet će krunu i postati Kraljica Hrvatske za Kraljicu Svijeta

Rovinjski hotel Lone bit će središte ljepote 5. prosinca 2019., zahvaljujući izboru za Kraljicu Hrvatske, koji će se održati uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja – krune Mediterana koji je ujedno i turistički prvak Hrvatske za 2019. Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija  domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“, a o kvaliteti ovog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja.

Kraljica Hrvatske 2019.
Gradonačelink Rovinja – Marko Paliaga i Martin Georg Cohn, gradonačelnik Leonberga

Čak 14 prekrasnih kandidatkinja iz raznih dijelova Hrvatske, predstavit će se u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te mnogobrojnom publikom koja će imati priliku pratiti elegantnu manifestaciju uživo, ali i pred malim ekranima, koji će u cijelosti pratiti i izravno prenositi ovaj veličanstven događaj na drugom programu HRT-a u 20:05 sati.

Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World – Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku. Kažu da je došao trenutak najaviti izbor za Kraljicu Svijeta koji će se po prvi puta održati u Hrvatskoj.

Kraljica Hrvatske 2019.

Publici će se djevojke predstaviti u nekoliko izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama svjetskih modnih kuća Sherri Hill, Alyce Paris, Primavera, potom u raskošnim vjenčanicama salona Biba iz Pule i Rijeke te u kupaćim kostimima domaćeg brenda Rivage Line. Za frizure finalistica pobrinut će se frizerski salon Gea, dok je za make up zadužena Tamara Flego. Sunčane naočale, također brenda Sherri Hill, krasit će lica mladih ljepotica koje će uživati u delicijama Kanaan.

Kroz svečanost će nas voditi lijep i zabavan par, Jelena Lešić i Mario Sedmak, a u zabavnom dijelu izbora nastupaju poznati pjevač i kantautor Goran Karan, te mlada pjevačica u usponu Antea Hrelja. Pored pjevačkih točaka, svojim plesnim vještinama zaplesat će i odlična plesna skupina Megablast. Za degustaciju rovinjskih delicija pobrinut će se restoran Dario.

Pridružite se ovoj svečanoj manifestaciji, podržite festival ljepote, talenta i zabave te rezervirajte datum 5. prosinca za Kraljicu Hrvatske za Kraljicu Svijeta i za vrhunsku zabavu koju će organizatori pripremiti nakon proglašenja pobjednice. Upućujemo iskrene čestitke gradu Rovinju na tituli šampiona hrvatskog turizma, te je ovo velika promocija za grad Rovinj i Istarsku županiju.

Ukoliko želite sudjelovati u izboru Kraljice Medija glasati možete za svog favorita na službenoj web stranici: www.kraljica-hrvatske.hr/kraljica-medija-2019

Ulaz je slobodan, a rezervacija pozivnice može se učiniti putem e-mail adrese: info@kraljica-hrvatske.hr