HM GLAZBALA – servis za održavanje instrumenata, glazbene poduke i suradnje

0

HM Glazbala je servis za održavanje instrumenata, glazbene poduke i suradnje. Nude kvalitetan i profesionalan pristup, dostavu instrumenata u sklopu odrađenog servisa ili uštimavanja.

Želite li naučiti svirati bass gitaru, tehniku unaprijediti ili učiti različite glazbene stilove, HM Glazbala vam nudi poduke za početnike i naprednije. Također nude i profesionalnu podršku za snimanje u studiju.

HM GLAZBALA
Hrvoje Mikulić

Poduke sviranja bass gitare: hmglazbala@gmail.com

Postoji mnogo različitih načina za dobivanje zvuka koji tražite, ali isključivo oslanjanje na opremu i efekte za stvaranje savršenog tona može biti zamorno i skupo! Kao što bi vam svaki profesionalac rekao: “Sve je u vašim rukama!” HM glazbala vam pruža tehničke smjernice i podršku u slučaju da se pojave problemi s instrumentima. Lako ispravljaju logistiku kako bi vam brzo pružili originalne rezervne dijelove ako je potrebno.

Servis s dostavom – usluga servisa koja uključuje da po dogovoru prikupe vaš instrument i da vam ga dostave nakon obavljenog servisa na željenu adresu. Naučite kako oblikovati ton i karakter svog basa s tehnikama, stilovima i pojačalom.

HM GLAZBALA
Hrvoje Mikulić

HM GLAZBALA

Adresa: VII. JUŽNA OBALA BR. 18, Zagreb

Tel.: +385 98 4720 72

Radno vrijeme:
Pon – Pet: 9 – 17pm
Sub i Ned: zatvoreno

www.hmglazbala.hr