Kreću upisi na diplomske studije i projektne radionice Digitalne akademije

0

Upiši najbolji stručni studij u Hrvatskoj!

Želiš nadograditi temelje s preddiplomskog studija i dati stvarni poticaj svojoj karijeri lidera? Izaberi specijalizaciju iz područja koje te najviše zanima i oslobodi svoj potencijal. Naši diplomski studiji usklađeni su s potrebama tržišta rada i garantiraju ti 96% uspjeha pri zapošljavanju!

Saznaj više o našim diplomskim studijima:
Primijenjeno računarstvo
→ smjer Programsko inženjerstvo
→ smjer Sistemsko inženjerstvo
→ Podatkovni smjer
→ smjer Razvoj računalnih igara
Digitalni marketing
Kreativno upravljanje dizajnom i komunikacijama

Za sva pitanja slobodno se obratite našem voditelju prijavnog ureda, Milanu Dukiću na prijavni.ured@algebra.hr.

Saznaj više

Projektne radionice Digitalne akademije

Algebrina Digitalna akademija, zbog velikog interesa osnovnoškolske djece za pohađanjem ovog programa, od ove školske godine djeci omogućava sudjelovanje u ovom programu digitalnog i kreativnog obrazovanja i po projektnom principu. To znači da se od sada vaše dijete može okušati u stvaranju digitalnih tehnologija kroz igru po projektima u trajanju od 2 mjeseca!
Projektne radionice se održavaju tri puta godišnje, krajem studenog ili početkom prosinca, zatim u veljači i u travnju. Kod djece razvijamo vještine potrebne za uspješan život i djelovanje u 21. stoljeću – sposobnost kreativnog razmišljanja i visok stupanj informatičke pismenosti.
Kako biste saznali točne termine svake pojedine radionice prijavite se putem linka: https://www.algebra.hr/junior/programi/prijavi-se/, pošaljite nam upit na junior@algebra.hr ili nas nazovite na broj 385 (0)1 2332 861.

Prijavite svoje dijete

Sat kodiranja u Digitalnoj akademiji
Digitalna akademija pridružuje se globalnom Satu kodiranja, te poziva sve osnovnoškolce da dođu u Algebru, 9. prosinca, u 10 sati i kodiraju s nama. Svako dijete sudjeluje besplatno 60 minuta u individualnim aktivnostima kodiranja pod vodstvom Algebrinih instruktora.
Sat kodiranja održava se u isto vrijeme u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Varaždinu i Osijeku u Algebra centrima.

Besplatno prijavite svoje dijete na Sat kodiranja i otvorite mu čaroban digitalni svijet i način kako ga stvarati!

Prijavite svoje dijete

20% popusta na pripreme za maturu za Dan ludih cijena
Bliži nam se Dan ludih cijena u Algebri, 17. prosinca, kada vaš maturant može upisati pripreme za maturu po 20% nižim cijenama. Popust se odnosi na sve gradove kao i na pakete ili zasebne predmete u kojima držimo pripreme za maturu. Ali samo na Dan ludih cijena!
Požurite rezervirati popust na linku niže, a onda u ponedjeljak, 17. prosinca, na sam Dan ludih cijena posjetite svoj Algebra centar (Zagreb, Rijeka, Split, Zadar, Dubrovnik, Šibenik, Sisak, Osijek, Varaždin i Pula) i upišite se 20% povoljnije.
Popust u sljedećim gradovima: Karlovac, Krapina, Čakovec, Poreč, Metković, Bjelovar, Koprivnica, Mostar, Požega, Travnik i Tomislavgrad, ostvaruje se na način da rezervirate svoj popust, a zatim vam na mail stižu detalji s uputama za plaćanje.

Rezervirajte popust

Besplatni probni ispiti državne mature
Pozivamo sve maturante u Algebru na polaganje probnih ispita državne mature. Želimo što vjerodostojnije dočarati iskustvo pisanja državne mature te će se zato svi probni ispiti u Algebra centrima održati u isto vrijeme. Datum održavanja probnih ispita mature u Osijeku, Varaždinu, Rijeci, Puli, Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku je 26. 1. 2019. dok je u Zagrebu 27. 1. 2019.

Neka vaš maturant iskoristi ovu jedinstvenu priliku, besplatno provjeri svoje znanje hrvatskog, matematike i engleskog te sazna koliko je ili nije spreman/spremna za pisanje ispita državne mature. Probni ispiti na maturi sadrže tipske zadatke koje su, na temelju do sada održanih ispita državne mature, osmislili vrhunski profesori s bogatim iskustvom.

Saznajte više

Algebrin e-Leadership MBA – studij za managere digitalnoga doba
Algebrin e-Leadership MBA vrlo se jasno profilirao kao jedini studij e-vodstva u regiji, kao studij koji novoj generaciji vrhunskih managera pruža znanja i vještine potrebne za razumijevanje i upravljanje poslovanjem u vrijeme digitalne transformacije. Profesori, od kojih većina dolazi sa Kelley School of Business, Sveučilišta u Indiani, pred sobom imaju zahtjevan zadatak: osposobiti polaznike da se brzo i efikasno snađu u digitalnoj transformaciji svojih poslova i budu predvodnici digitalne revolucije u svojim organizacijama.

Saznajte više

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20