Algebra nagrađuje 6 maturanata s 10000,00 kuna!

0

Algebra u suradnji s generalnim partnerom OTP bankom te partnerima Coca-Colom HBC Hrvatska i Flixbusom organizira stipendijski natječaj „Nagrađujemo izvrsnost!“.

Što to znači?
To znači da nagrađujemo sa 10.000,00 kuna šest maturanata koji ostvare najbolji rezultat na ispitu iz državne mature u obje razine osnovnih predmeta. Naravno, uvjet je da taj rezultat ostvariš vrijednim učenjem i pohađanjem priprema za državnu maturu u Algebri.

Ako ti se dogodi da ti baš bod ili dva nedostaju za prvu nagradu, ne brini jer i to je izvrstan uspjeh na državnoj maturi.

A kao što već znaš, Algebra nagrađuje izvrsnost!
Svim drugoplasiranim maturantima u obje razine osnovnih predmeta darujemo besplatnu autobusnu kartu za destinaciji po želji u Europi gdje Flixbus ima linije.

Znaš li da OTP banka nagrađuje s 200 kuna sve polaznike naših priprema koji koriste ili ugovore besplatni paket OTP Indeks? Vaučer te čeka na upisu!
Glavni partner:

Partneri:

Što trebaš učiniti da osvojiš stipendiju ili nagradu?
Upiši i pohađaj pripreme za državnu maturu u Algebri!
Možeš upisati pripreme iz jednog ili više predmeta. Vrednovat ćemo tvoj uspjeh u onom predmetu za kojeg si se pripremao u Algebri. Ako će vas biti više sa jednakim brojem bodova uzet ćemo u obzir i druge predmete za koje si se pripremao/pripremala u Algebri, i možda ti baš taj dodatni predmet donese pobjedu.

Briljiraj na maturi!
Prijavi svoj uspjeh na stranicama Algebra državne mature 15. 7. 2019. – 21. 7. 2019.
Nakon što dobiješ rezultat o svom uspjehu na državnoj maturi od NCVVO-a, posjeti stranicu https://www.algebra.hr/drzavna-matura/izvrsnost/ i prijavi se na način da upišeš predmet i razinu za koju se prijavljuješ te naravno i svoj uspjeh na maturi.

Objava pobjednika: 6 maturanata osvaja nagradu po 10.000,00 kuna svaki i 6 maturanata osvaja povratnu autobusnu kartu za destinaciju po želji!
Nakon što pregledamo sve prijave i rezultate naših polaznika priprema za državnu maturu šk. god. 2018./2019., javit ćemo se 22. 7. 2019. svima koji su ostvarili najviše bodova (1. i 2. mjesto) u predmetima: Matematika A razina, Matematika B razina, Hrvatski jezik A razina, Hrvatski jezik B razina, Engleski jezik A razina i Engleski jezik B razina.

Pokupi svoju nagradu!
Pobjednike koje kontaktiramo trebaju dokazati svoj rezultat (potvrdom od NCVVO-a ili dolaskom u Algebru i prijavom na korisnički račun Postani student)) i doći 23. 7. 2019. u Algebru na proslavu dodijele stipendija i nagrada!