Humanitarna stand up večer za stipendiranje deficitarnih zanimanja kao poticaj mladima za ostanak u Hrvatskoj

0

Rotary club Zagreb Metropolitan povodom 90 godina rotarijanstva u Hrvatskoj organizira humanitarnu stand up večer “Najbolji za najbolje” na kojoj će 18. studenog u 20 sati u KD Lisinski nastupiti LAJNAP Comedy, najpopularniji stand up koji iza sebe ima više od 300 nastupa, koje je vidjelo preko 25 000 nasmijanih gledatelja u 30 gradova.

Možda niste znali, ali ukupni semestralni troškovi studiranja po studentu u Hrvatskoj iznose u prosjeku 15.417 kn, odnosno 30.834 kn godišnje (prema istraživanju Eurostudent V). Rotary club Zagreb Metropolitan odlučio je na zanimljiv način pomoći srednjoškolcima i studentima slabijeg imovinskog stanja te potaknuti obrazovanje u području deficitarnih zanimanja i doprinijeti ostanku mladih u Republici Hrvatskoj – vrhunskom stand up izvedbom.

Rotary je međunarodno udruženje osoba iz stručnog i poslovnog života koje se posvećuju humanim ciljevima, cijene i promiču visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu. Ovaj mladi zagrebački Rotary klub, sa svojih 23 člana kroz lokalno i međunarodno djelovanje širi dobru volju i razumijevanje u svijetu, udružio je snage sa zvijezdama Lajnap Comedyja, Aleksom Curaćem Šarićem, Tomislavom Kozačinskim, Vlatkom Štamparom, Sašom Turkovićem i Goranom Vugrinecom.

Ova humanitarna akcija i vrhunska komičarska postava potaknut će mnoge da požure po svoje ulaznice i osiguraju svoja mjesta, te tako daju doprinos stipendiranju mladih, perspektivnih učenika i studenata.

Pozivamo vas da medijski podržite ovo događanje najavom Stand up večeri kroz vaš medij, te tako i vi doprinesete ostvarivanju humanitarnog cilja ove večeri. Za dogovore oko gostovanja, intervjua i ostalih specijaliziranih medijskih oblika stojimo na raspolaganju

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20