Clickbait naslov: Maja Bajamić se na snimanju spota zaljubila u bradatog hipstera!

0
Maja Bajamić – snimanje spota ”Mali od Đepetta”
Foto: Jimmy Kovačić

Zvala me neki dan Maja Bajamić da snima spot i da hitno treba moju pomoć. Rekoh joj: ”Nisam ti ja Majka Tereza!” Maja: ”Odriješit ću kesu pohlepni Đavle. Ne brini.” Čim je rekla ”Odriješit ću kesu”, probudila se registar kasa u meni (Čitajte – Empatija:)).

”Kako ti mogu pomoći Majo?” Maja: ”Nađi mi neke dobre tenisice za spot, ali ne one tvoje Adibas iz Dubrave. Treba mi i neki dobar pjenušac, a imam i scenu s motornom pilom. Bojim se da se ne ubijem. Jel’ bi ti mogao odraditi tu scenu?”

Ja: ”Za tenisice nije problem. Našao sam ti odlične u Shoosteru. Zaleti se u njihov dućan u Arena centru, mada ne znam šta fali Rokijevom dućanu u Konjščinskoj?”

Many faces, Many scars. Love me, love me, say that you love me…

A post shared by Maja Bajamić (@maja_bajamic) on

”Što se motorne pile tiče, tu ti ne mogu pomoći. Znaš da sviram saksofon, a teško ga je svirati bez prstiju. Nemoj glumiti razmaženu zvijezdu nego se primi pile i reži. Rad oslobađa.”

 

”Neki dan sam probao Feravinov Grasecco extra brut. Ako je ovaj pjenušac dobar za snoba poput mene, bit će dobar i za tebe:)

Feravino – Grasecco Extra Brut

Maja Bajamić se zaljubila…

Atraktivna Splićanka novu je ljubav pronašla na snimanju spota za novi singl „Mali od Đepetta“. Najprije je primijetila njegov hipsterski stil, modernu frizuru i prepoznatljivu bradu i brkove, a nakon toga je privukao njegov miris… Nije nažalost riječ o meni jer nisam hipster, nemam bradu i brkove, a nemam ni modernu frizuru (Osim ako kamatarska ćelavost ne spada pod moderan friz).

Da ne bi netko pomislio da sam gay, sad slijedi PR tekst:

Zagreb, 31. kolovoza 2018. – Bila je to ljubav na prvi pogled! Maja Bajamić otkrila je Grasecco extra brut, novi pjenušac Feravina od 100 posto graševine. Sjajna, moderna etiketa sa zgodnim stiliziranim hipsterom, savršeno se uklopila u scenografiju spota za njezin prvi kantautorski singl „Mali od Đepetta“, kojeg je ovih dana snimala u novootvorenom kazalištu Luda kuća u Zagrebu.

Maja Bajamić – snimanje spota ”Mali od Đepetta”, Foto: Jimmy Kovačić
Maja Bajamić – snimanje spota ”Mali od Đepetta”,Foto: Jimmy Kovačić

Talentiranu pjevačicu, naviklu na dalmatinske plavce, maraštine i pošipe novi pjenušac Feravina iznenadio je nježnom zelenkastom bojom, voćnim mirisom zelenih jabuka, ledenom svježinom i ugodnom bademastom gorčinom tipičnom za graševinu. Idealan je izbor za aperitiv, ali i jela od bijelog mesa, školjke, rižota, plodove mora i hladna predjela.

„Najprije me oduševila etiketa. Izgleda svjetski i atraktivno i jako me privukla pa na setu nisam propustila priliku popiti čašu pjenušca. Grasecco je idealan za velike zabave na kojima želite impresionirati uzvanike, ali i za intimna druženja s ekipom po vašem guštu“, zaključila je Maja Bajamić.

Maja Bajamić – Feravino Grasecco Extra Brut

PS: Da ne bi ispalo da sam lagao i da je ovo samo priča o Maji, evo i dokaza da sviram sax i da nisam mogao upravljati motornom pilom:) 

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa, samozatajni manager iz Čučerja, dopisni član magazina ”I kad idem u kino, pijem Feravino”, prijatelj imućnih, prije svega čovjek, a tek onda tajkun i snob.

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20