AOMA Academy of makeup art – Otvorena vrata 27.08-3.09.2018. – pokazne radionice

0
Ako volite šminku, uljepšavanje, film, modu, glazbu… i želite naučiti nešto više o tome i možda to pretvoriti u profitabilan posao, onda obavezno morate doći na dane otvorenih vrata vizažističke akademije AOMA.
Programi i popusti:
Jednogodišnji program: 5% popusta. Program osmišljen za sve one koji bi se htjeli okušati u profesionalni vodama visažima. Nakon položenog ispita, polaznici se slobodno mogu upustiti u ozbiljnije projekte poput modnih revija, snimanja spotova, serija, reklama i sl.
Tromjesečni program; 10% popusta. Program osmišljen za osobe koje bi htjele proširiti vec postojeće znanje i za sve one koje žele naučiti temelje temelja u šminkanju, korektivno šminkanje poznatije pod beauty makeup. Predznanje nije potrebno.
Tjedni program: 20% popusta. Kratki ali iscrpni program koji pokriva osnove šminkanja, korektivno šminkanje, polaznici nakon ovog programa se mogu bez straha upustiti u šminkanja za posebne prigode poput vjenčanja, maturalnih i sl.
Jednodnevni program: 30% popusta. Kratki zabavni tečaj osmišljen za osobe koje bi htjele nešto više naučiti o odabiru boja i tehnika šminkanja za osobne potrebe.
AOMA – Academy of makeup ART
– pokazne radionice su u trajanju 2 sata i održavaju se ponedjeljak, srijeda i petak u tjednu otvorenih vrata od 18-20h u prostorima Akademije na adresi Branimirova 7/,2.kat.
-radionice su osmišljene kako bi svi zainteresirani imali priliku upoznati se s programima, mogućnostima plaćanja, prostorom te edukatorom.
– nakon predstavljanja akademije i programa slijedi kratki edukativni dio gdje edukator na modelu pokazuje tips and tricks.
– teme radionica: Podloge,kako prvilno odabrati boju i podton, korekcija, highlighting….
                                Pravilna korekcija  obrva prema obliku lica
                              Kako odabrati boju rumenila i ruža, te aplikacija istih
– u akademiji nudimo puno više od samih tehnika šminkanja.
Osim teorije i prakse na području šminkanja, polaznici uče i mnoga druga područja vezana uz poslovanje općenito, poput : Kako proučavati tržište i kako sebe predstaviti na istom
                                                          Poslovna komunikacija
                                                       Dresscode
                                                       Bon ton i higijena
                                                       Fonetika i riješavanje treme
                                                       Povijest fotografije i rasvjetna tijela
– mjesta na programima su ograničena na 8 polaznika baš iz razloga što želimo pružiti kvalitetne uvjete za učenje i napredovanje što je iznimno otežano ukoliko je broj polaznika u grupi veći od 8.
– vrijedi samo za jednogodišnji program: za vrijeme trajanja programa, polaznici nakon prvog semestra (korektivna šminka) imaju mogućnost asistiranja na fotografskim snimanjima, modnim revijama i sl.
AOMA – Academy of makeup art