Yogi Lonich – Kralj bluesa – 10.3. u Splitu – Circus (Monty Python)

0

Rock i blues su se ponovno vratili u Split zahvaljujući klubu Split Circus (Monty Python) koji je ponovno krenuo s radom na samom početku veljače s bogatim koncertnim programom u novom, većem prostoru u ‘Lazarici

Ove subote 10.3. im u goste dolazi jedan od najboljih američkih blues gitarista, Yogi Lonich. Svirka počinje u 22:00, a ulaznice koštaju samo 40,00 kn.

Yogi Lonich, američki kralj bluesa, svjetski je poznati gitarist hrvatskog porijekla. Rođen je u Kaliforniji, a svirao je i dijelio pozornicu s brojnim svjetskim zvijezdama kao što su Melissa Etheridge, Booker T Jones, Kenny Loggins, Anastacia, Five For Fighting, Daniel Powter i Meredith Brook.. Bio je tour support glazbenim ikonama kao što su The Rolling Stones, Robert Plant, Aerosmith, AC/DC, KISS, Lenny Kravitz, Linkin Park i Korn…. Svirao je s Mitchom Mitchellom i Billyjem Coxom na otvaranju izložbe Jimija Hendrixa u legendarnoj dvorani ‘Rock’n’Roll Hall of Fame’. Yogi je također svirao kao glavni gitarist s Chrisom Cornellom, pjevačem i autorom bendova Soundgarden, Tample of the Dog, Audioslave, a nominiran je i za nagradu Grammy.

Yogi će u Splitu nastupiti s Antom Jurinovićem na basu i Janom Ivelićem na bubnjevima. Ovo je svirka koju nesmijete propustiti.

Yogi Lonich Blues Trio –  https://www.facebook.com/events/2452573598301771/