Do najboljih europskih karnevala s FlixBusom

0

++ Zahvaljujući FlixBusu planiranje putovanja prema karnevalskim destinacijama nikad nije bilo jednostavnije

++ Povoljno i udobno zelenim autobusom do najboljih karnevala u Veneciji (od 139 kn), Kölnu (od 339 kn), Nici (od 369 kn), Ptuju (od 109 kn) ili Rijeci (od 71kn)

++ Sve dostupne veze uključujući i frekventnost polazaka te trenutne cijene mogu se provjeriti na  www.flixbus.hr ili putem besplatne mobilne aplikacije.

 

Zagreb, 31.1. 2018. –  Vrijeme je karnevala a, zahvaljujući  FlixBusu, europskom lideru u prijevozu putnika planiranje putovanja nikad nije bilo jednostavnije.

“Neovisno iz kojeg grada krećete i prema kojoj karnevalskoj destinaciji putujete, FlixBus zeleni autobusi opremljeni udobnim sjedalima, besplatnim internetom, električnim utičnicama i WC-om omogućuju svakom putniku ugodno putovanje neovisno radi li se o dužim ili kraćim relacijama. Svoje putovanje možete vrlo lako rezervirati putem www.flixbus.hr, besplatne mobilne aplikacije ili na brojnim prodajnim mjestima a, kao dodatna pomoć u planiranju tu su Google mape gdje su ucrtane sve naše zelene linije.“-  naglasila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE regiju.

Flixbus

Najbolji europski karnevali po preporuci FlixBusa

Od 1400 destinacija koje trenutno povezuje FlixBus je izdvojio najljepše europske gradove čije će ulice u ovo karnevalsko vrijeme tradicionalno ispuniti šarene povorke rasplesanih maski.

Najbolji razlog za uputiti se u Italiju definitivno je Venecijanski karneval kao jedan od najljepših i najzanimljivijih u Europi. Iz Zagreba i Pule FlixBus nudi svakodnevne direktne linije prema Veneciji za koju je potrebno izdvojiti od 129 kuna a Venecija je dostupna i iz drugih hrvatskih gradova kao što su Varaždin, Čakovec ili Osijek. Posebno atraktivna je Nica koja ovim zimskim danima prkosi karnevalskim povorkama ispunjenim svježe ubranim cvijećem. FlixBus povezujeZagreb s Nicom svakodnevnim direktnim linijama a nešto dulju vožnju možete kratiti panoramskim pogledom iz našeg zelenog autobusa. Do karnevala u Kölnu gdje svakako treba iskusiti Rosenmontag, karnevalsku povorku dugu gotovo 7 km, najbrže se stiže noćnom linijom koja kreće iz Zagreba u 20:10 a stiže na odredište u jutarnjim satima. Za ples pod maskama ipak ne treba ići tako daleko. U susjednoj Sloveniji, u gradu Ptuju slavi se Kurentovanje prema najpoznatijoj maski Kurentu a, iz Osijeka 4x tjedno vozi direktna linija za koju je potrebno izdvojiti 109 kuna. Ukoliko se odlučite ostati unutar Hrvatske, niste pogriješili jer Rijeka nimalo ne zaostaje u šarenilu, zabavi i inspirativnim maskama u gotovo stoljetnoj tradiciji organizacije karnevala. Prema „gradu koji teče“ voze svakodnevne linije iz Zagreba za koji je potrebno izdvojiti 71 kunu i Pule po cijeni od 88 kuna. Koju god destinaciju odabrali dobar provod je neupitan.

Za više informacija posjetite http://bit.ly/2rFamwd.

 

Podijeli