Kako je snimljena Odiseja 2017. u Čučerju

0

Bio sam nedavno u Novigradu na festivalu Wine and Walk by the sea. Sunce, more, tartufi, Malvazija, Teran…. život je savršen kad si popularni čučerski lifestyle blogger. U glavi mi se vrtila pjesma TBF-a ”Alles gut – Ništa mi neće ovi dan pokvarit”, a onda je sve krenulo po zlu. Osjećao sam se kao glasači Milorada Pupovca kad su shvatili da im neće biti plaćen dolazak autobusom na glasanje u Hrvatsku.

Zaboravio sam stopalice, a morao sam na 10 kilometarsku šetnju u novim Diesel tenisicama. ”Bože, zar ti nije dovoljno što sam nizak?” Doslovce sam obilazio ljude oko sebe i pitao ih poput Roma na okretištu u Dubravi ”Čaraaape, čaaarape?” Posudio sam ih na kraju od jedne ljubazne gospođe, koja ih je na svu sreću imala, ali u ne baš muževnoj, točnije rozoj boji. Rekoh sam sebi ”Jebiga, život ipak nije savršen. Bolje izgledati kao gay, nego dobiti žuljeve na nogama.”

 

Dok sam tako šetao kao Modni mačak iz Čučerja, skužio sam koliko smo svi postali površni. Uništile su nas ove društvene mreže na kojima svi serviramo svoje živote kao na tacni. Samo gledamo kako ćemo ispasti na fotki, koliko ćemo lajkova dobiti, koje ćemo hashtagove na Instagtramu staviti, koliko ćemo komentara ispod slike dobiti i zapravo se cijelo vrijeme pretvaramo da smo nešto što nismo i više nam je stalo do toga što će netko drugi reći o nama nego da se opustimo i uživamo u trenutku i volimo sebe takvi kakvi jesmo, a ne kakve bi nas drugi htjeli vidjeti. Na društevnim mrežama se uglavnom svi pretvaraju da su nešto što nisu. Sve je idilično, svi su sretni i uspješni, ali život je sve samo ne savršen. Savršenstvo je dosadno. 

Odlučio sam zaboraviti na činjenicu da imam roze čarape i uživati u ostatku dana. Nakon par čaša Malvazije, probudio se u meni Alen Vitasović i život je opet postao lijep.

Josip Novosel @Joeflashhr
Diesel – Perfection is boring
Foto: Flash.hr
Josip Novosel @Joeflashhr
Diesel – Perfection is boring
Foto: Flash.hr

Ljudi vam stalno govore da nešto ne možete, ali to nije istina. Kapetanu Titanica su rekli ”Uspori brate. Udarit ćemo u santu!” On je samo odmahnuo rukom i rekao ”Vozi punom parom! Jebo te led!”

Meni su svi rekli da ne mogu biti redatelj, da ne znam snimati, da nemam profi opremu, da nisam završio filmsku školu, ali ja sam oduvijek znao da se u meni krije jedan čučerski Spielberg i da su me sve ove godine, zli jezici samo sputavali u mojoj kreativnosti. Odlučio sam po povratku iz Istre slijediti svoje snove i snimiti remake kultnog SF filma ”Odiseja 2001. u svemiru” 

Remake se zove ”Odiseja 2017. u Čučerju”, a specifičan je jer je snimljen s budžetom od nula kuna i samo s rekvizitima koji su bili dostupni u Majci svih vukojebina – Čučerju.

 

PS: Diesel vam poklanja 5 majici u kampanji Go With The Flaw. Fotkajte se u njihovom dućanu ili se samo fotkajte i na Instagramu uz fotku tagirajte Diesel i stavite #Gowiththeflaw. Najbrži i najkreativniji će osvojiti majice. Perfection is boring

PSS: Ako već morate visiti na društvenim mrežama, neka to bude radi nekog višeg cilja. Pratite mene na Instagramu https://www.instagram.com/joeflashhr/?hl=hr

Autor: Josip Novosel aka čučerski Spielberg, samozatajni ljubitelj vjetra u kosi, nizak u domovini, visok u Kini, dopisni član magazina ”Savršenstvo je dosadno”, prijatelj imućnih, prije svega čovjek, a tek onda tajkun i snob. 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20