Grunge is not dead – „Nesavršena“ energija alternativnog rock’n’rolla 90-ih u „savršenoj“ Diesel kolekciji za jesen/ zimu

0

Stilizirano na „neusklađen“ način; sjajno i novo spojeno s „uništenim“ traperom; voluminozno pletivo koje se kombinira s detaljima od čipke. Riječ je o Diesel kolekciji za jesen/ zimu koja na „netradicionalan“ način spaja ikonski grunge te vintage detalje, koji tako neodoljivo podsjećaju na američki Divlji zapad. Urbani, s dozom „hipster“ atmosfere 90-ih godina prošlog stoljeća te kombinacijama koje uključuju maksi haljine navučene preko dolčevita i muških hlača, Diesel outfiti su sve, samo ne uniformirani.

Maštovite zakrpe na bomber jaknama izrađenim od sjajnih materijala, karo uzorak koji se provlači kroz modele zimskih kaputa i jakni snažno označavaju Dieselov povratak korijenima. „Destructed“ detalji na voluminoznom pletivu dodatno osnažuju duh i temu same kolekcije. Funkcionalna senzibilnost odjevnih kombinacija, koja dinamično prati užurbani tempo gradskog asfalta, pojačana je modnim dodacima, uključujući i motorističke čizme sa zakovicama. Bunde prepoznatljivog crop reza, koje su zavladale street style kombinacijama te kožnate jakne izrađene od kvalitetne čvrste kože, komadi su zbog kojih ćete se podsjetiti zašto grunge nikada nije bio življi!

Komadi iz kolekcije za jesen/zimu dostupni su u Diesel monobrand storeovima u Zagrebu (Tkalčićeva 1Masarykova 17), Splitu (Krešimirova IV-6) te Rijeci (Adamićeva 30).

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20