SJAJAN KOREJSKI TRILER “DOŠLJAK” DANAS NA LJETNOJ POZORNICI TUŠKANAC

0

Slavni ruski SF klasik Solaris otvorio najavni vikend Fantastica na ljetnoj pozornici Tuškanac, a danas gledamo sjajan korejski suspens triler Došljak!

 

Zagreb, 24. lipanj 2017. – započeo je najavni vikend sedmog izdanja Fantastic Zagreb Film Festivala! Visoke temperature je gasila šuma kojojm je okružena ljetna pozornica Tuškanac i pop-up Summer Garden by Swanky Mint Hostel, razigrani lounge u kojem su se ispijali kokteli i slušala super muzika uz DJ Sinke Fresha-a.

 

Danas, s početkom u 21,15, na velikom platnu gledamo briljantni korejski fantasy triler suspens Goksung (Došljak)! Riječ je o jednom od najhvaljenijih recentnih hitova sjajne korejske žanrovske kinematografije i izuzetno napetom i atraktivnom filmu koji maestralno spaja elemente trilera, horora, drame i fantazije kroz priču o misterioznom strancu u provincijskom mjestu koji krije jezovitu tajnu! Redatelj Hong-jin Na proslavio se briljantnim trilerom Chaser. Prije i nakon projekcije posjetitelje će rasplesati DJ dvojac Egzotika DJs (Denis i Halaus) koji će nastupiti u pop-up Gardenu na samom ulazu na ljetnu pozornicu Tuškanac. I da, temperature su na Tuškancu bitno manje od gradskih, tako da dođite i uživajte u savršenoj kombinaciji sjajnog filma i tuluma.

 

Podsjećamo, 7. Fantastic Zagreb održava se od 29. lipnja do 9. srpnja. Znanstvena fantastika, trileri, fantasy, kultni žanrovski klasici, horori…i dodatna iznenađenja očekuju filmofile i zagrebačku publiku na predivnoj Ljetnoj pozornici Tuškanac. Očekuju nas i dvije fantastične noći za kraj festivala na zagrebačkoj utvrdi Medvedgrad, 7. i 8. srpnja, a za završnu večer Festivala 9. srpnja, na ljetnoj pozornici Tuškanac prikazujemo kultni SF METROPOLIS u režiji Fritza Langa! Ovaj klasik svih klasika i jedan od temeljnih filmova SF žanra ove godine obilježava svoj 90. rođendan!

U jedanaest festivalskih dana prikazat će se niz premijernih filmova u različitim programskim sekcijama: Orient Exspress, Panorama, Ponoćno ludilo, Americana, Sretan rođendan! i Nordijski fokus.

 

Također, u ponedjeljak, 26. lipnja, će se održati konferencija za medije s početkom u 12,00 sati na ljetnoj pozornici Tuškanac. Na konferenciji ćemo predstaviti sve novosti i program ovogodišnjeg Fantastic Zagreba.

 

Ulaznice su u prodaji na blagajni kina Europa (Varšavska 3). Također, vašu ulaznicu možete kupiti i prije početka projekcije na blagajni ljetne pozornice Tuškanac.

 

Cijene ulaznica:

Pojedinačna projekcija: 27 kuna

Festivalska akreditacija: 150 kuna (ne vrijedi za projekcije na Medvedgradu)

Studentska festivalska akreditacija: 120 kuna (ne vrijedi za projekcije na Medvedgradu)

Posebna projekcija na Medvedgradu (prijevoz uključen): 55 kuna

 

Sve novosti pratite na našoj internet stranici www.fantastic-zagreb.com i na Facebook stranici www. facebook.com/FantasticZagreb.com.

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20