Program Studija Smijeha od 29.05. do 04.06.2017.

0

 

PONEDJELJAK 29.05. u 20.30h „I hate Mondays“ Open mic night – Finale

http://studiosmijeha.hr/predstava/hate-mondays-open-mic-night-finale-2/

Tražimo novog mladog/u komičara/ku koji će nastupati s našim rezidentima/cama i trebamo TVOJU pomoć u tome!

Dakle, u ponedjeljak pred vas izlaze najbolji open majkovci koje smo skupili na kvalifikacijama.
No, više od svega trebat će nam vaša pomoć da zajedno odaberemo komičara amatera koji će idući mjesec nastupati sa stalnim članovima Studija Smijeha.

Inače, večer Otvorenog mikrofona ili kratko rečeno open-majk je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand up komičar. Sve što ti treba jest 7 minuta tvog autorskog stand up materijala i malo hrabrosti.

Dođi i nasmij se, te podrži mlade nade i sudjeluj u izgradnji domaće stand up scene.

Voditelj večeri je Goran Vinčić

Upad 15 kn

 

UTORAK 30.05. u 20.30h „HOW TO BE CAY IN CROATIAN“ Daniel – Ryan Stand up comedy sho

http://studiosmijeha.hr/predstava/1976/

Join us for an awesome one man show from one of Europe’s top gay comics: Daniel-Ryan Spaulding! … It promises to be a wild, out-of control, WTF?!, sassy night for gays & straights, Croats & internationals – everyone is welcome!

https://www.youtube.com/watch?v=usOVPSzyI28&list=PLDbj2DL7IYl6JZo77McUA-hYD4dWil10y

Daniel-Ryan Spaulding is an internationally-touring (Half-Croatian) Canadian Stand-Up Comedian who has performed extensively in over 40 countries worldwide.

He stars in the Croatian video series “How to Be Gay in Croatian” featured on Index.hr, Radio 101, RTL, Vijesti.hr & Nova TV. He also created the the viral video “If Gay Guys Said the Shit Straight People Say” with over 2 million views!

“Brilliant, hilarious subversion” – Huffington Post
“Fearless Outspokeness” – **** Three Weeks (UK)
“Intelligent, and above all very funny. His material is tight. His delivery is strong, and his timing is perfect.” **** ScotsMagazine (UK)

www.danielryanspaulding.com
www.youtube.com/danielryanspaulding

Upad 40 kn

 

 

ČETVRTAK 01.06. u 20.30 h „HEPI FEMILI“ Tematski stand up show

http://studiosmijeha.hr/predstava/hepi-femili-tematski-stand-up-show/

Koga volimo najviše na svijetu, a svaki dan zbog njih gubimo živce? Ne, Dinamo nije točan odgovor. Kao ni domaća politička scena. Najviše na svijetu volimo – obitelj! Krvi bi im dali, a sišu nam krv!

Od plačljivih klinaca, preko nadobudnih tinejdžera, izgubljenih adolescenata do smrtno ozbiljnih odraslih i zaboravljivih staraca, dotaknut ćemo se svih mogućih tati, mama, braće, sestara, djedova, baki, strina, ujaka, tetaka i tetkica i svih ostalih rodova obitelji koji nam kidaju živce. Pripremili smo najjače fore na temu obitelji, svite, rodbine i susjeda koji su nezaobilazni dijamanti u našim životima. Poput LEGO kockice na podu.

S vama će svoje najljepše obiteljske trenutke podijeliti: Saša Turković, Tihomir Psihomir Paravina, Miranda Lončar i voditeljica večeri Marina Orsag.

Upad 40 kn

 

 

PETAK 02.06. u 20.30 h FUCKUP NIGHTS – FUCKUP EDUCATION

http://studiosmijeha.hr/predstava/fuckup-nights-fuckup-education/

Predstavljamo vam lipanjsko izdanje Fuckup Nightsa koje ovoga puta ima vrlo aktualnu temu – obrazovanje!

Trenutno se u Hrvatskoj vodi bitka oko kurikularne reforme, a mi smo s toga odlučili ugostiti ljude koji djeluju upravo na području obrazovanja.

Obrazovanje je jedno od ključnih područja za budući razvoj i napredovanje društva. Hrvatska se može pohvaliti brojnim uspješnim visoko školovanim ljudima koji su spremni s Vama podjeliti svoje priče.

Suočeni s strahovitim “odlijevom mozgova” vrijeme je da progovorimo o (ne)uspjesima na području obrazovanja i ovoga puta sa izvrsnim gostima koje otkrivamo uskoro.

Pridružite nam se u što većem broju na još jednim FuckUp Nightsima!

Upad 40 kn

 

 

SUBOTA 03.06. u 20.30 h Hercegovačka večer

http://studiosmijeha.hr/predstava/hercegovacka-vecer/

Ova večer uvijek je puna i nabijena odličnom atmosferom, skoro ko Bandićeve fontane pod pritiskom.

Dođite i riješite se stresa sa najboljim mogućim sredstvom – smijehom
uz Mirandu Lončar i Igora Iggya Drlju.

Miranda Lončar za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka.Od početka bavljenja stand up komedijom 2007. godine Miranda je odradila pozamašan broj nastupa. Obišla je cijelu regiju, od Ljubljane preko Sarajeva do Beograda, a može se pohvaliti i nastupima u Londonu, Budimpešti, Zürichu. Prošle je godine (2014.) snimala i za “Stand-up Express” Comedy Central pa ste je vjerojatno uhvatili i na malim ekranima.Rođena Mostarka i u svojem je gradu ostavila komičarski utisak. Nakon što je pokrenula lokalnu stand up scenu, prepustila ju je novoj generaciji komičara koji je sada njeguju i paze, a ona je došla, pogađate, u Zagreb.

Igor Drljo, IGGY – zvijezda Hayatovog Monty Daytona, u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktuelnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!

Upad 40 kn

 

 

Rezervacije za sve predstave vrijede do 21h dan prije predstave. Ukoliko otkazujete molimo to učinite do 18 sati.

Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr

Ulaznice možete kupiti i online putem linka: http://studiosmijeha.hr/ulaznice/

Nova lokacija Studija Smijeha je Hebrangova 10, ulaz iz Gajeve.

 

 

 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20