Program Studija Smijeha od 08.05. do 14.05.2017.

0
 
PONEDJELJAK 08.05. u 20.30h „I hate Mondays“ Open mic night – Kvalifikacije
 
 
Nastavljamo potragu za novim komičarskim nadama u svibnju!
 
Na večerima otvorenog mikrofona osim natjecatelja, publika također ima važnu ulogu. Prijavi se kao natjecatelj ili budi dio publike – žirija!
 
Večer Otvorenog mikrofona ili kratko rečeno open-majk je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand up komičar. Sve što ti treba jest 7 minuta tvog autorskog stand up materijala i malo hrabrosti.
 
PRAVILA OTVORENOG MIKROFONA:
 
– dužina nastupa: 7 MINUTA
– materijal nastupa MORA biti AUTORSKO DJELO
– vicevi, tuđi materijali, prepričavanje tuđih fora, pretjerano vulgaran i uvredljiv materijal bez duhovitosti NISU DOPUŠTENI
– nastup mora biti oblikovan u stand up comedy formu. Razumijemo da postoji hrpa vas koja odlično repa, slaže pjesmice ili piše priče, no tek kad je to pretočeno u stand up nastup možete nastupati na otvorenom mikrofonu
– prijave za Open Mic počinju svakog ponedjeljka u 19:30 sati i obavljaju se kod dežurnog voditelja. Prijaviti se može i preko poruka na Facebook stranici Studija Smijeha.
– prijave prestaju u 20:20 sati i u program se kreće u 20:30 sati s do tada prijavljenim natjecateljima
– prijava nakon početka Open mic-a NEMA
– raspored komičara koji nastupaju na Open micu određuje se na licu mjesta izvlačenjem
 
Voditelj večeri Open Mica je Goran Vinčić.
 
Upad BESPLATAN!
 
UTORAK 09.05. u 20.30h „Omega Man“ Aleksandar Perišić One Man Show
 
Ovaj sad već “srpski rezident” Studija Smijeha dolazi ponovo sa svojim showom. S obzirom da je iz Srbije i opis će biti na srpskom.
 
Nedefinisan – nije ni prošao pored teretane. Prošao kroz desetak romantičnih veza i isto toliko brakorazvodnih parnica. Jedna devojka mu je rekla: “Kakav si to čovek? Dam ti prst, ti hoćes celu ruku!” Tad je shvatio da posao ginekologa nije za njega. Sada je profesionalni vozač, velter kategorije. Posle prvog stand up nastupa trajno oslobođen vojne obaveze. Tolerantan na laktozu i na aflatoksin. Radio u agenciji za osiguranje gde je osigurao sve sem svog finansijskog spokoja. Želi da postane novi Richard Pryor, već je počeo sa tretmanima pigmentacije.
Stand up mu je omogućio da proširi krug ljudi koji ga ne podnose, sastanke Anonimnih Alkoholičara u svim bivšim jugoslovenskim republikama, kao i nebrojene prilike da shvati da ovaj posao nije za njega.
 
Na njegove nastupe nije preporučljivo dovoditi maloletne osobe, srčane bolesnike, osobe koje su preživele neku stresnu situaciju, menadžere, novinare, pilote, mašinovođe, oficire i pitomce vojnih škola i akademija, metaloprerđjivače, ribolovce, sveštena lica, Mirka Canglu sa Voždovca, ljude koji dele flajere na ulici, ambasadora Meksika, usamljenike, šaptače psima, apotekare, vilenjake iz Gospodara Prstena, zanatlije, vidovnjake, bilo koga ko je rođen na teritoriji opštine Varvarin, frizere, Tozovca, studente kontrabasa sa Akademije u Bukureštu… (lista nije konačna, update će uskoro uslediti).
Uglavnom, šou koji morate da posetite!
 
Upad 40 kn
 
 
SRIJEDA 10.05. u 20.30h „KAJ BRE?!“ Stand up comedy show
 
Stand up „fajt“ simboličnog naziva “Kaj bre?” spoj je best of stand up fora s naglaskom na hrvatsko-srpske odnose. Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između našeg i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obje države, a i prošlo je više od 20 godina od rata i možda je vrijeme da se neke stvari stave iza nas.
 
Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić (SRB) su oboje bili u pionirima i samim time odrasli su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije možete vidjeti i čuti u ovom showu.
 
Upad 40 kn
 
ČETVRTAK 11.05. u 20.30 h Novi tekst svibanj – Druga izvedba
 
Četvrtak je u Studiju Smijeha rezerviran za novi materijal, a što smo vam pripremili za svibanj,  pogledajte već ovog četvrtka.
 
Nastupaju:  Miranda Lončar, Tihomir Paravina, Saša Turković, Joža Vrban i Goran Vinčić.
Uz naše rezident komičare nastupa i mjesečna pobjednica Open Mic večeri Vlatka Mifka.
 
Ne propustite!
 
Upad 30 kn
 
 
PETAK 12.05. u 20.30 h „Ta divna splitska stand up noć“
 
Sukladno razvijanju stand up comedy scene u Splitu Studio smijeha dobio je dva nova odlična rezidenta upravo iz Splita. Njima dvojici pridružili smo i splitske Open micovce.
 
Dođite poslušati odlične splitske baze punih sat i pol.
 
• Josip Škiljo je tridesetdvogodišnji “mladić” koji je često blizu mikrofona uz pomoć kojeg putem radio valova davi slušateljstvo, kada nije u prilici to raditi u živo. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!
• Tomislav Primorac je polovni Dalmatinac, živi u Splitu već 23 godine, ali rođen u Mostaru. Bavi se glazbom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme završava studij fizike. Ne voli ništa što vole mladi. Druželjubiv, komunikativan, pristojan, uvijek pozdravlja susjede na stubištu. Donedavno se na facebooku zvao Potencijalni Serijski Ubojica, ali su mu iz nekog razloga to zabranili, pa je prisiljen koristiti svoje dosadno ime i prezime, Tomislav Primorac.
 
Gosti večeri su: Ivica Lazaneo, Vanja Dobrijević, Ivo Musulin i Ante Travizi.
 
Upad 40 kn
 
 
SUBOTA 13.05. u 20.30 h „Ladies Night“ Stand up comedy show
 
Ladies night ponovo u Studiju Smijeha.
 
Kada se pita za mišljenje žene su uvijek u pravu. One su iznimka koja potvrđuje pravilo čak i kad pravilo ne vrijedi. Ne mogu pogriješiti i sve znaju. U krajnjem slučaju zato ih i muškarci vole. Uvijek kad muška glava razmišlja o nečemu, ženski mozak je već došao do zaključka. 
 
Cure će vas izrešetati ženskim načinom razmišljanja!
Slično je i sa forama.
 
Ne propustite!
 
Pred vas izlaze komičarke koje će vas oduševiti ne samo svojim kulinarskim umijećem nego i fenomanalnim forama: Miranda Lončar, Marina Orsag i Vlatka Mifka.
 
Upad 40 kn
 
 
NEDJELJA 14.05. u 11.00 h „To je moja muzika“ Muzičko – scenski spektakl za djecu by Lilihip Lilihop
 
Bend za djecu “ Lilihip Lilihop “ čine profesionalni glumci i muzičari koji su došli na ideju da
naprave jedinstven muzičko scenski spektakl “ To je moja muzika “.
Kroz originalne i autorske pjesme, ali i one djeci poznate, zabavljamo i animiramo djecu upoznajući ih sa novim kazališnim žanrom, a to je koncert za djecu sa elementima
kazališta – gluma, naracija, kratki skečevi i interakcija.
 
Potičemo djecu na razmišljanje o tome kako nastaje zvuk i što sve možemo i na koji način opisati kroz ritam i melodiju.
 
Pored prepoznatljivih pesama koje djeca pjevaju sa nama, oni svojim zvukovima i glasovima sudjeluju u stvaranju pjesama i tako čine jedan veliki bend .
 
Povedite svoje najmanje i provedite odličnu nedjelju uz glazbu i ples! 
Predstavu izvode:
 
Sanda Balaban – gitara , kahon i gluma
Aleksandar Radojičić – kahon, gitara i gluma
Željko Aleksić – perkusije i gluma
Produkcija Dečije pozorište Maximus Art
 
Upad 30 kn
 
 
NEDJELJA 14.05. u 20.30 h „Ritmička igra svih nas“ by Sanda i Shoica akustični duo 
 
Ovu večer punu ritma i dobre glazbe donosi vam akustični duo Sanda i Shoica!
 
Autorski akustični duo nastao je u ljeto 2013 godine. Vetar u leđa dobio je 2015. godine od punog Sava Centra, kada je kao gost na koncertu čuvenog dua “Vlada i Bajka” izveo svoj prvenac ”Diši”.
Projekt se rodio iz čiste ljubavi. Takva ljubav je pronašla svoj širi izraz u muzici koju Sanda i Shoica zajedno stvaraju.
Misija ovog projekta je da takav izraz podijele sa svima koji i dalje veruju da ljubavlju i iskrenošću mogu promjeniti na bolje prvenstveno sebe, a onda svojim primerom utječu i na okolinu.
Muziku stvaraju sa vizijom da svoj našoj djeci, ostave bolji prostor za život, jer bi to trebalo biti naša glavna dužnost.
Trenutno rade na realizaciji svog prvog albuma. Do sada su u javnost pustili svoj prvijenac ”Diši”, a uskoro se očekuju još tri pjesme. Aktivni su na muzičkoj sceni u regiji.
 
Sanda
Glumica, muzičar i kantautor. Pored nekoliko televizijskih uloga, igra(la) u Zvezdara Teatru u predstavama Duška Kovačevića, “Kontejner sa pet zvezdica” i “Rođendan gospodina Nušića”.
Aktivni je član dječijeg pozorišta Maximus Arts kao i benda za djecu Lilihip Lilihop.
Slijedeći stope svoga oca Bajke, kantautora, jednog od dva stuba dueta “Vlada i Bajka”, Sanda uzima gitaru i pjeva iz srca. U duetu sa Šojkom obraća se svima.
 
Šojka
Perkusionista je i graditelj udaračkih muzičkih instrumenata.
20. je godina aktivan na sceni sa bogatim internacionalnim iskustvom.
Surađivao je sa mnogim bendovima:
Berislav Kućepazitelj, Arhai, Fish in Oil,Kal, Amaro Del, Flamencoraneo Company…
U periodu od godinu dana (2007./2008.) sa bendom Kal odsvirao je oko 200 koncerata širom Europe i zapadne, istočne i centralne Amerike.
Prilikom Američke turneje doživio je to neprocjenjivo iskustvo da pet puta nastupi kao opening act bendu Gogol Bordello.
Sa muzičko plesnom trupom Flamencoraneo Company nakon uspješne turneje po bivšim Jugoslovenskim republikama,u sijećnju 2017. nastupio je u sali Mirador u Madridu.
Aktivan je član muzičko scenske trupe Lilihip Lilihop (bend za djecu), kantautor i jedan od frontmena dua Sanda i Shoica.
 
Upad 40 kn
 
 
 
 
Rezervacije za sve predstave vrijede do 21h dan prije predstave. Ukoliko otkazujete molimo to učinite do 18 sati.
Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr
Ulaznice možete kupiti i online putem linka: http://studiosmijeha.hr/ulaznice/
Nova lokacija Studija Smijeha je Hebrangova 10, ulaz iz Gajeve.