Program Studija Smijeha od 17.04. do 23.04.2017.

0
UTORAK 18.04. u 20.30 h Magicomedy show
 
 
Od kada postojimo na ovoj zemlji, dvije stvari nas najviše fasciniraju: postojanost nadnaravne više sile i ljudska glupost. Ponukani željom da ih otkrijemo svijetu, okupili smo tri mudraca i stvorili jedinstveni show koji će objasniti ove dvije pojave pomoću magije i komedije!
 
Svaki od naših mudraca posebni su na svoj način, a udruženi stvoriće ugrijanu atmosferu koja je ravna velikom prasku!
 
Voditelj večeri je Goran Vinčić Vinča. Student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. Visok metar i osamdeset i sedam, težak preko sto kila, hiperaktivan i umiljat. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Majstor je karatea, iako ni sijalicu ne zna da promijeni. Za sebe voli reći da je ekstravagantan, neizrevilizibiziran i eventualan komičar.
 
Aryan se bavi Close Up Magic & Street Magic, a svojim jedinstvenim stilom osvaja publiku po cijeloj regiji i Europi. On je iluzionist novoga doba koji radi iluzije iz bliza, sa kartama, lopticama, novčićima, sitnim predmetima, predviđanja, čitanjima misli itd. Njegov nastup sastoji se od manjih i većih iluzija, komedije i interakcije sa publikom.
 
Komičar koji pjeva i pjevač koji svira. Ljudi koji ga ne znaju zovu ga Dugi zbog centimetara ili Žuti zbog Prosinečkog. Na instagramu je gudbajs ili zato što ima dobar bicikl ili zato što ima dobar bass. Zovu ga i Vrba zbog prezimena, a Joža je od vrtića. 
 
Nemojte propustiti ovaj jedinstveni i nezaboravan show!
 
Upad 40 kn
 
 
SRIJEDA 19.04. u 20.30h „Nos za štos“ Tihomir Paravina stand up show
 
 
‘Nos za Štos’ je autorski stand up comedy show s glazbenim elementima koji ‘glavom i bradom’ izvodi komičar Studija Smijeha Tihomir Paravina.
Tihomir kako sam kaže, ‘Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit u čemu je trik’ i ‘Najrađe bi nastupo okrenut kontra od publike kao dirigent al onda bi mi se smijali iza leđa’.
 
Započeo karijeru na open mic večerima u Purgeraju davne 2008. gdje je na licu mjesta postao miljenik publike i vidilo se da je dečko koji obećava, al ne i zabušava. Već je tolko dugo za mikrofonom da bi trebo plaćat pretplatu zapričanje i imat onaj minival kabal za slušalicu za telefon.
 
Dosadilo mu je samo pričat pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada nezna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.
Nakon dvije godine uveseljavanja publike na večerima ‘otvorenog mikrofona’ seli na veću pozornicu i pridružuje se ekipi iz ‘Studija smijeha’ kao stalni član postave.Tamo nailazi na stari piano koji ima pedale pa uči svirat brže nego vozit sobni bicikl.
 
Kreće sa ‘ozbiljnijim ‘ nastupima ali ne mijenja nonšalantni pristup i tako 2010. debitira na festivalu ‘Panč’ u Zagrebu u klubu ‘Bogaloo’, 2011.,2012. i 2013. je stalni član na istom festivalu u ‘Tvornici’. Nastupa i van granica države u susjednim zemljama gdje također razumiju njegove fore al ne razumiju jezik na kojem priča, najčešće na esperantu. Spika na mikrofon i na engleskom pred stranom i domaćom publikom koji glume da su stranci, još nije nastupo u dijaspori.
 
Upad 40 kn
 
 
ČETVRTAK 20.04. u 20.30 h Novi tekst travanj – Treća izvedba
 
 
Četvrtak je u Studiju Smijeha rezerviran za novi materijal, a što smo vam pripremili za travanj pogledajte već ovog četvrtka.
 
Nastupaju: Joža Vrban, voditelj večeri Goran Vinčić, Marko Dejanović, Saša Turković i Tihomir Paravina.
 
Uz naše rezident komičare nastupa i mjesečni pobjednik Open Mic večeri.
Ne propustite!
 
Upad 30 kn
 
 
PETAK 21.04. u 20.30 h „Black Friday“ Večer crnog humora
 
 
Ako ste ikad mrzili sami sebe što Vam se po glavi mota CRNI humor, ovo je prava večer za Vas jer vidjet ćete da niste jedini! 
 
Stand up comedy večer protkana samo crnjacima i humorom koji Vas neće ostaviti ravnodušnima.
I zato smo za Vas pozvali najcrnje komičare da izvedu svoje najbrutalnije fore.
 
Nastupaju: Josip Škiljo, Marko Dejanović, Ivica Lazaneo, Joža Vrban i Saša Turković.
 
Upad 40 kn
 
 
SUBOTA 22.04. u 20.30 h „Ta divna splitska stand up noć“
 
 
Sukladno razvijanju stand up comedy scene u Splitu Studio smijeha dobio je dva nova odlična rezidenta upravo iz Splita. Njima dvojici pridružili smo i splitske Open micovce.
 
Dođite poslušati odlične splitske baze punih sat i pol.
 
• Josip Škiljo je tridesetdvogodišnji “mladić” koji je često blizu mikrofona uz pomoć kojeg putem radio valova davi slušateljstvo, kada nije u prilici to raditi u živo. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!
• Tomislav Primorac je polovni Dalmatinac, živi u Splitu već 23 godine, ali rođen u Mostaru. Bavi se glazbom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme završava studij fizike. Ne voli ništa što vole mladi. Druželjubiv, komunikativan, pristojan, uvijek pozdravlja susjede na stubištu. Donedavno se na facebooku zvao Potencijalni Serijski Ubojica, ali su mu iz nekog razloga to zabranili, pa je prisiljen koristiti svoje dosadno ime i prezime, Tomislav Primorac.
 
Uz naše rezident komičare nastupiti će: Ivica Lazaneo, Vanja Dobrijević, Ivo Musulin i Ante Travizi.
 
Upad 40 kn
 
 
NEDJELJA 23.04. u 11.00 h Dječji magic show
 
 
Postoji mnogo vrsta izvedbi koje publiku uključuju u svoje točke, ali nastup iluzionista se posebno ističe, jer nudi elemente misterije o kojima će publika još dugo pričati.
 
Aryan je iluzionist koji radi dječje predstave već 3 godine po cijeloj Hrvatskoj.
 
Njegova predstava sadrži veće i manje iluzije kroz komediju, predviđanja i interakciju s djecom, a cilj je nasmijati ih, impresionirati i pružiti im nezaboravno iskustvo.
 
Nakon nastupa Aryan modelira balone za djecu po njihovoj želji.
 
Zagarantirana zabava uz puno smijeha!
 
Upad 30 kn
 
 
NEDJELJA 23.04. u 20.30 h „Pun pogodak“ Tematski stand up show
 
Neki vole sport, neki ne, ali u zdravom tijelu je zdrav duh. Još kada spojiš sport i smijeh koji je lijek, dobijaš najzdraviji stand up show u ponudi. Naši komičari/ke možda nisu neki sportaši/ce, ali redovno prate sport na televiziji i igraju ga na plejki.
 
Nastupaju: Tin Sedlar, Tomislav Primorac, Tihomir Paravina i Marina Orsag.
 
Upad 40 kn
 
 
Rezervacije za sve predstave vrijede do 20h na dan predstave. Ukoliko otkazujete molimo to učinite do 18 sati.
Rezervacije primamo na  moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr
Nova lokacija Studija Smijeha je Hebrangova 10, ulaz iz Gajeve.