Odaberite omiljene Police sunčane naočale i osvojite atraktivne slušalice!

0

U sklopu kampanje „Police muzika za tvoje oči“, renomirani talijanski brand nagrađuje svaku kupovinu Police sunčanih naočala. 

Poznati modni i lifestyle brand Police predstavlja novu kampanju pod nazivom “Police muzika za tvoje oči”, u sklopu koje će nagraditi svaku kupovinu Police sunčanih naočala! Ako želite osvježiti svoj stil daškom vodećih trendova za novu sezonu, na vama je samo da potražite najbliže prodajno mjesto na locator.police.hr i odaberete svog favorita iz nove kolekcije. Nakon obavljene kupovine, slikajte račun, uploadajte ga na stranicu nosi.Police.hr i popunite svoje podatke, a atraktivne Police slušalice stižu na vašu adresu!

Police
Police
Pr slika

Maštoviti Police modeli iz nove kolekcije idealno povezuju bogato nasljeđe kultnog branda s modernim identitetom revolucionarnog koncepta, donoseći osvježenje na sceni modnih dodataka uz atraktivne oblike te super-inovativne strukture i materijale. Od ultra-ženstvenih modela s upečatljivim kamuflažno-floralnim uzorcima, preko unisex sunčanih naočala s ultra-ravnim lećama i zrcalnim efektima, do modernih muških linija koje prate koncept urbanog sportskog stila i savršeno pristaju svakodnevnim outfitima, nova Police kolekcija donosi odvažne prijedloge za upotpunjenje svakog stila! Odaberite omiljeni model i ne propustite osvojiti atraktivne Police slušalice u sklopu akcije koja traje od 17. travnja do 14. svibnja 2017. ili do isteka zaliha slušalica.

 

Police

Cijene sunčanih naočala iz nove Police kolekcije su navedene u nazivu svake fotografije, a popis prodajnih mjesta je dostupan na: locator.police.hr