Fuckup pokret doista zaživio i u Hrvatskoj

0

 

Čast nam je najaviti petu večer posvećenu fukcupovima i to ovaj puta uz tvorca filma “Gazda” i tri odlične žene.

Fuckup Nights će se održati 28.04. u 20.30h na već poznatom mjestu, zagrebačkom comedy klubu Studiju Smijeha.

Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog dijeljenja poslovnih neuspjeha. Stotine ljudi posjećuju ove događaje koji se odvijaju u gradovima diljem svijeta te na svakoj večeri gostuju tri do četiri govornika. Ovaj zabavan projekt zaživio je i u Zagrebu.

Pokretači Fuckupa u Hrvatskoj su stand up comedy klub Studio Smijeha i tvrtka ProPuh

Studio Smijeha osim stand up večeri konstantno svoj program obogaćuje raznim novim projektima tako da se Fuckup odlično uklopio. Prostor u kojem se publika navikla smijati idealan je za opuštene razgovore na kojima se možete dobro nasmijati  neuspjesima, a također i uživati u prekrasnom interijeru.

U samoj provedbi i organizaciji nebi bili toliko uspješni da se nisu udružili i sa Tamarom Puhovski, direktoricom tvrtke ProPuh.

Dobra posjećenost, zadovoljni gosti i publika dokazuju da je projekt doista zaživio i da za ovakvim sadržajima doista ima potrebe.

Noći slavljenja neuspjeha održavaju se jednom mjesečno i svaki puta do sada interes je bio velik. U prosjeku večer posjeti do 100 gledatelja.

Zanimljive osobe iz javnog života i aktualna tematika

Kroz sve dosadašnje Fuckup nights ugostili su razne zanimljive osobe iz javnog života, a i travnjska lista govornika je i više nego zanimljiva.

Svoje neuspjehe će na petom Fuckupu podijeliti:

  • Dario Juričan, redatelj i producent u Blank_filmskom inkubatoru, tvorac kontraverznog filma „Gazda“ o Ivici Todoriću
  • Marija Jelena Zen, producentica na RTL Televiziji
    Jedna je od prva tri Jedi viteza koji su još na prošlom popisu stanovništva u rubriku vjeroispovijesti upisali vitezove iz serijala “Ratovi zvijezda”.
  • Martina Tomljenović, voditeljica sektora za marketing i istraživanje tržišta, Borovo
  • Vedrana Mikec, direktorica i producentica Produkcija i Casting agencije Serena Pro (Production and casting agency) agencije

Domaćini petog Fuckup izdanja su voditeljica večeri Marina Orsag naša najpoznatija stand up komičarka uz suradnika Daniela Martinovića.

Organizatori su odnedavno pokrenuli i projekt Fuckup Days

Kako bi postigli svoj cilj organizatori su odlučili pokrenuti i Fuckup Days – privatna događanja za tvrke i organizacije koje žele sa svojim zaposlenicima razgovarati o neuspjesima, učiti iz njih te organizirati vrlo originalni i koristan teambuilding te doprinjeti raspravi o uspjehu i neuspjehu.

Nadamo se da ćete se i vi pridružiti i podržati ne(uspjeh)!

Cijena ulaznice iznosi 40 kn.

Ulaznice možete rezervirati putem telefona 095 5103 129 ili putem maila na ulaznice@studiosmijeha.hr

Ulaznice možete kupiti online putem web stranice:

http://studiosmijeha.hr/ulaznice/fuckup-nights-zagreb/