Sting kolekcija sunčanih naočala za zabavno ljeto puno boja

0
Sting kolekcija sunčanih naočala Optika Ghetaldus Split.
Sting kolekcija sunčanih naočala
Optika Ghetaldus Split. Cijena M: 790,00 kn, Cijena Ž: 745,00 kn

Mladenački brand De Rigo Vision grupacije lansirao je razigranu kolekciju sunčanih naočala, idealnu za izdvajanje iz mase u sunčanim mjesecima pred nama. Rafinirana kombinacija materijala i ekskluzivni grafički detalji na okvirima glavne su karakteristike Sting modela za proljeće/ ljeto 2017. Nova kolekcija kombinira bogato nasljeđe talijanskog branda i stalnu posvećenost inovacijama, otkrivajući svjež i odvažan stil. Obilježena vibrantnim nijansama i pomno osmišljenim uzorcima, savršeno odražava aktualne modne trendove, najavljujući zabavno ljeto puno boja!

Bogatstvo boja i uzoraka, zaštitni simbol “mladog” branda De Rigo Vision grupacije, ujedno je i glavni motiv nove Sting kampanje, obilježene atraktivnim floralnim i točkastim printevima. Upečatljivi detalji nisu izostali ni na maštovitim okvirima, a posebno se izdvaja sveobuhvatni ST!NG logotip u duginim bojama koji će u svaki outfit unijeti zabavan dašak popa! Model od acetata u rozoj i plavoj nijansi kornjačevine upotpunjen je metalnim duplim mostom i tankim elegantnim ručkicama, čiji obojeni krajevi savršeno pristaju uz prednji dio okvira.

Ultra lagane i ugodne za nošenje, nove Sting sunčane naočale unijet će dašak vedrine u svaki look i nesumnjivo osvojiti sve modne kameleone!

Sting kolekcija sunčanih naočala Optika Ghetaldus Split. Cijena: 790,00 kn
Sting kolekcija sunčanih naočala
Optika Ghetaldus Split. Cijena: 790,00 kn