Program Studija Smijeha od 13.03. do 19.03.2017.

0

PONEDJELJAK 13.03. u 20.30h „I hate Mondays“ Open mic night – kvalifikacije

http://studiosmijeha.hr/predstava/hate-mondays-open-mic-night-kvalifikacije-7/

Nastavljamo potragu za novim komičarskim nadama u ožujku!
Na večerima otvorenog mikrofona osim natjecatelja, publika također ima važnu ulogu. Prijavi se kao natjecatelj ili budi dio publike – žirija!
Večer Otvorenog mikrofona ili kratko rečeno open-majk je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand up komičar. Sve što ti treba jest 7 minuta tvog autorskog stand up materijala i malo hrabrosti.

PRAVILA OTVORENOG MIKROFONA:

– dužina nastupa: 7 MINUTA

– materijal nastupa MORA biti AUTORSKO DJELO

– vicevi, tuđi materijali, prepričavanje tuđih fora, pretjerano vulgaran i uvredljiv materijal bez duhovitosti NISU DOPUŠTENI

– nastup mora biti oblikovan u stand up comedy formu. Razumijemo da postoji hrpa vas koja odlično repa, slaže pjesmice ili piše priče, no tek kad je to pretočeno u stand up nastup možete nastupati na otvorenom mikrofonu

– prijave za Open Mic počinju svakog ponedjeljka u 19:30 sati i obavljaju se kod dežurnog voditelja. Prijaviti se može i preko poruka na Facebook stranici Studija Smijeha.

– prijave prestaju u 20:20 sati i u program se kreće u 20:30 sati s do tada prijavljenim natjecateljima

– prijava nakon početka Open mic-a NEMA

– raspored komičara koji nastupaju na Open micu određuje se na licu mjesta izvlačenjem

Upad BESPLATAN
SRIJEDA 15.03. u 20.30h Hercegovačka večer

http://studiosmijeha.hr/predstava/hercegovacka-vecer/

Ova večer uvijek je puna i nabijena odličnom atmosferom, skoro ko Bandićeve fontane pod pritiskom.

Dođite i riješite se stresa sa najboljim mogućim sredstvom – smijehom
uz Mirandu Lončar i Igora Iggya Drlju.

Miranda Lončar za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka.Od početka bavljenja stand up komedijom 2007. godine Miranda je odradila pozamašan broj nastupa. Obišla je cijelu regiju, od Ljubljane preko Sarajeva do Beograda, a može se pohvaliti i nastupima u Londonu, Budimpešti, Zürichu. Prošle je godine (2014.) snimala i za “Stand-up Express” Comedy Central pa ste je vjerojatno uhvatili i na malim ekranima.Rođena Mostarka i u svojem je gradu ostavila komičarski utisak. Nakon što je pokrenula lokalnu stand up scenu, prepustila ju je novoj generaciji komičara koji je sada njeguju i paze, a ona je došla, pogađate, u Zagreb.

Igor Drljo, IGGY – zvijezda Hayatovog Monty Daytona, u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktuelnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!

Upad 40 kn
ČETVRTAK 16.03. u 20.30 h Novi tekst ožujak – Treća izvedba

http://studiosmijeha.hr/predstava/novi-tekst-ozujak-treca-izvedba-2/

Vrijeme je za novi tekst! Tradicija kluba je da naši komičari i komičarke svakog mjeseca pripremaju nove fore koje možete gledati četvrtkom.

Drugo izdanje novog teksta za ožujak nikako ne smijete propustiti jer nastupaju čak 6 komičara/ki.

Nastupaju: Marina Orsag u ulozi voditeljice, Miranda Lončar, Saša Turković, Tin Sedlar i glazbeni gost Tihomir Paravina.

Gost večeri je i mjesečni pobjednik/pobjednica Open Mic večeri.

Upad 30 kn

PETAK 17.03. u 20.30 h Srpska stand up večer
http://studiosmijeha.hr/predstava/srpska-stand-up-vecer-2/

Srpske stand up večeri svaki puta se izvode pred punom dvoranom, a zašto je to tako otkrijte i sami!
Studio Smijeha u suradnji sa kolegama iz Standup.rs redovito organizira srpske stand up večeri.

Ovoga puta za vas nastupaju: Ana Zlatanović i Radomir Nestorović.
Gost večeri je naša mlada nada Goran Vinčić.

Komičari su iz Srbije pa će i njihov opis biti na srpskom:
Ana Zlatanović je rođena i živi već 28 uzastopnih godina. Dobitnik je NIN-ove nagrade za mir. Predana je lenština i pisac knjiga za decu. Njen prvenac – Povratak Crvenkape: Ovaj put je lično! – zauvek je promenio način na koji su deca gledala na upotrebu mačete u borbi jedan na jedan.

Ono što neki zovu šizofrenijom, Ana zove “imanjem pseudonima”. Trenutno piše pod imenima Kaja Vidić, Zvezdan Galaksić i Tomislav Nikolić. U stalnom je strahu da će izgubiti posao i morati da se kurva za pogačicu sa čvarcima. A ko je video Anu zna da se ne bi ta pogačica najela.

Ima dobar tajming u zlo doba i zlu kob u pravo vreme. Ipak, Ana je beskrajni optimista koga u najmračnijim trenucima u životu održava nada da će posthumno biti lokalna legenda proze. Ukoliko volite bizarne priče o Isusu i Deda Mrazu, homofobnim grafitima, Surčinu i Hitlerovoj mami, ili samo želite da dobijete odgovor na drevno pitanje – zašto je narkoman provalio u crkvu? – pogledajte Anin nastup!

Radomir Nestorović prepoznatljiv je po tome što uvek i sa svima priča seljačkim akcentom, osim sa devojkama koje mu se sviđaju. Sa njima ne priča uopšte. Većina misli da zbog takvog akcenta ne zna da koristi ni padeže, a on ne može da poveruje koliko su ljudi puni sa predrasude.

Ne voli da odgovara ljudima kada ga pitaju koliko već studira, jer to je duga priča. Ne prijavljuje ispite, jer neće da bude drukara. Od kad je upisao filozofiju ima problem sa prekomernim uzimanjem tableta. Doktor kaže da nema leka.
Voli da se bavi religioznim temama, ali svaki put kad je napisao foru o tome, vrag je odneo šalu. U slobodno vreme voli da rešava zadatke iz fizike i svaki put kada ne zna kako da reši zadatak, on primeni silu.

Nema devojku, ali uvek ima neku varijantu. Ima brojeve svih dilera u gradu. Kada su mu rekli da je duvanje trave ilegalno, počeo je da duva lepak. Pre toga je marihuana toliko uticala na njegovo pamćenje, da se ne seća kad je zadnji put imao seks.

Hteo je da priđe devojci koja je prodavala bingo, ali je znao da su mu šanse nikakve. Ceo život misli da su sve devojke crvenkape, zato što mu je svaka nakon što ga je upoznala davala korpu. Neuspeh kod žena nije mu nikad negativno uticao na samopouzdanje, jer ga nikada nije ni imao.
Upad 40 kn

SUBOTA 18.03. u 20.30 h „Žižancija“ Tematski stand up show
http://studiosmijeha.hr/predstava/split-zizancija-tematski-stand-up-show/

Vjerujemo da Vam samo ime govori o čemu je tema ove večeri, a za one koji nisu shvatili…u ovoj večeri pričat će se o žiži, travi, marihuani, trubi, fruli i svim ostalim sličnim zanimacijama i kako one utječu na nas i život oko nas.

Pred vas izlaze: Ana Zlatanović (SRB),Radomir Nestorović (SRB), Joža Vrban (HR), Tomislav Primorac (HR) i voditeljica večeri Marina Orsag (HR).

Upad 40 kn
NEDJELJA 19.03. u 11.00 h „Čarapojedac“ Igrano plesna predstava za djecu
http://studiosmijeha.hr/predstava/carapojedac-igrano-plesna-predstava-djecu/

Čarape vam netragom nestaju? Od čarapa nalazite samo jednu, a od druge nema ni končića?
Gotovo nove čarape imaju rupu na prstima (takozvane krumpire)? Ili rupu na peti?
Sigurni ste da ste navečer prije spavanja ostavili obje čarape na podu usred sobe, a sad je tamo samo jedna?
Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, onda je Čarapojedac i u vašoj kući. A u ovoj predstavi ćete saznati sve što se o Čarapojedcima mora znati.
Predstava u trajanju od 35 minuta, namijenjena je djeci od 3 do 9 godina, a nastojat ćemo zabaviti i one starije
Cijena karte iznosi 30 kn, a osim predstave, uključuje i poklon iznenađenja by JADRAN!
Svoje mjesto možete rezervirati na 098/866-093 i 098/260-986.
Čekamo vas!!!

Upad 30 kn

NEDJELJA 19.03. u 20.30 h Best of 2014.
http://studiosmijeha.hr/predstava/best-of-2014/

Pozivamo vas da se zajedno nasmijemo uz pregled najboljih fora iz 2014.
Ove nedjelje naši će komičari i komičarke vratit će vas unazad tri godine kako bi vas još jednom nasmijali sa svojim, tada najboljim forama, a oni/e su:
Marina Orsag, Tihomir Paravina, Tin Sedlar i Zvonimir Mintas.
Ne propustite!

Upad 40 kn

Rezervacije za sve predstave vrijede do 20h na dan predstave. Ukoliko otkazujete molimo to učinite do 18 sati.
Rezervacije primamo na prastari moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr
Nova lokacija Studija Smijeha je Hebrangova 10, ulaz iz Gajeve.