Program Studija Smijeha od 20.02. do 26.02.2017.

0

PONEDJELJAK 20.02. u 20.30h „I hate Mondays“ Open mic night – kvalifikacije

http://studiosmijeha.hr/predstava/hate-mondays-open-mic-night-kvalifikacije-6/

Nastavljamo potragu za novim komičarskim nadama u veljači!

Na večerima otvorenog mikrofona osim natjecatelja, publika također ima važnu ulogu. Prijavi se kao natjecatelj ili budi dio publike – žirija!

Večer Otvorenog mikrofona ili kratko rečeno open-majk je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand up komičar. Sve što ti treba jest 7 minuta tvog autorskog stand up materijala i malo hrabrosti.

PRAVILA OTVORENOG MIKROFONA:

– dužina nastupa: 7 MINUTA

– materijal nastupa MORA biti AUTORSKO DJELO

– vicevi, tuđi materijali, prepričavanje tuđih fora, pretjerano vulgaran i uvredljiv materijal bez duhovitosti NISU DOPUŠTENI

– nastup mora biti oblikovan u stand up comedy formu. Razumijemo da postoji hrpa vas koja odlično repa, slaže pjesmice ili piše priče, no tek kad je to pretočeno u stand up nastup možete nastupati na otvorenom mikrofonu

– prijave za Open Mic počinju svakog ponedjeljka u 19:30 sati i obavljaju se kod dežurnog voditelja. Prijaviti se može i preko poruka na Facebook stranici Studija Smijeha.

– prijave prestaju u 20:20 sati i u program se kreće u 20:30 sati s do tada prijavljenim natjecateljima

– prijava nakon početka Open mic-a NEMA

– raspored komičara koji nastupaju na Open micu određuje se na licu mjesta izvlačenjem

Upad BESPLATAN!

UTORAK 21.02. u 20.30h FUCKUP Love Nights

http://studiosmijeha.hr/predstava/fuckup-love-nights-zagreb/

Nakon iznimno uspješnih i pomalo nauspješnih noći neuspjeha u prosincu i siječnju Comedy Club Studio Smijeha i ProPuh nastavljaju dalje i organiziraju treću noć neuspjeha 21. veljače 2017. u 20.30 sati.

S obzirom da je epidemija uspjeha u veljači posebno koncentrirana na ljubav odlučili smo se na posebnu tematsku večer Fuckup Love gdje ćemo razgovarati o tome kako ljubavni neuspjesi mogu utjecati na profesionalni život te naravno kako se općenito pozabaviti neuspjehom. Od ovog mjeseca uvodimo i poseban dio programa gdje nam se pridružuje i osoba iz publike koja je na facebook stranicu Studija smijeha prijavila najbolju fuckup love priču.

Preplavljeni informacijama o profesionalnom uspjehu koje svoju motivacijsku poruku crpe i skrivanjem neuspjeha, ostajemo odlučni pokazati i drugi dio medalje. Smatramo da treba otvoriti prostor da jedni drugima, a i sami sebi govorimo i o nespjesima kao normalnim koracima na profesionalnom putu ali i pojavama koje zahtijevaju podršku te pružaju vrijedne uvide. Cilj nam je vidljivost i rehabilitacija neuspjeha.

Comedy club “Studio smijeha” je jedno od rijetkih mjesta gdje se okupljaju profesionalci koji suvereno i samouvjereno javno govore o svom neuspjehu a ProPuh je mala firma velikih ideja koja u mnoge svoje neuspjehe ne ubraja noći neuspjeha. Kako bi postigli svoj cilj organiziramo i Fuckup Days – privatna događanja za tvrke i organizacije koje žele sa svojim zaposlenicima razgovarati o neuspjesima, učiti iz njih te organizirati vrlo originalni i koristan teambuilding te doprinosimo raspravi o uspjehu i neuspjehu.

Kao i prošlog puta, kao sponzor pridružuje nam se Lush te nagrađuje naše hrabre govornike – fuckupere. Nadamo se da ćete nam se pridružiti i podržati ne(uspjeh)!

 

20:00Fuckup Smijeh(a)Marina Orsag, Studio Smijeha
20:10Fuckup LoveTamara Puhovski, ProPuh
20:20Fuckup Love muzejOlenka Vištica i Dražen Grubišić, Muzej prekinutih veza
20:35Fuckup Love radioKatarina Moskatelo, Antena Zagreb
20:50pauza
21:10Fuckup Love publikaTbc (natječaj na facebooku)
21:25Fuckup Love filmTatjana Božić, LJubavna odiseja (tbc)
21:40Fuckup Love glazbaMile Kekin, Hladno pivo
21:55Ostati mirni i griješiti na – Fuckup wrap up

Upad 40 kn

 

 

SRIJEDA 22.02. u 20.30h „Hepi femili“ Tematski stand up show

 

http://studiosmijeha.hr/predstava/hepi-femili-tematska-stand-up-vecer/

Koga volimo najviše na svijetu, a svaki dan zbog njih gubimo živce? Ne, Dinamo nije točan odgovor. Kao ni domaća politička scena. Najviše na svijetu volimo – obitelj! Krvi bi im dali, a sišu nam krv!

Od plačljivih klinaca, preko nadobudnih tinejdžera, izgubljenih adolescenata do smrtno ozbiljnih odraslih i zaboravljivih staraca, dotaknut ćemo se svih mogućih tati, mama, braće, sestara, djedova, baki, strina, ujaka, tetaka i tetkica i svih ostalih rodova obitelji koji nam kidaju živce. Pripremili smo najjače fore na temu obitelji, svite, rodbine i susjeda koji su nezaobilazni dijamanti u našim životima. Poput LEGO kockice na podu.

S vama će svoje najljepše obiteljske trenutke podijeliti: Saša Turković, Tihomir Psihomir Paravina, Josip Škiljo, Miranda Lončar i voditeljica večeri Marina Orsag.

Upad 40 kn

 ČETVRTAK  23.02. u 20.30 h Novi tekst veljača – Zadnja izvedba

http://studiosmijeha.hr/predstava/novi-tekst-veljaca-zadnja-izvedba/

Četvrtak je u Studiju Smijeha rezerviran za novi materijal, a što smo vam pripremili za veljaču pogledajte već ovog četvrtka.

Nastupaju: Josip Škiljo, Goran Vinčić, Marko Dejanović, Tin Sedlar i Tihomir Paravina koji je ovoga puta glazbeni gost.

Uz naše rezident komičare nastupa i mjesečni pobjednik Open Mic večeri.

Ne propustite!

Upad 30 kn

 

 

PETAK 24.02. u 20.30 h „Sanction This“ Stand up show

http://studiosmijeha.hr/predstava/sanction-this-stand-up-show/

“Sanction this” – stand-up show iz Moskve na Engleskom

 “Sanction this” je novi show nastao suradnjom tri stranca; Hrvata, Engleza i Indijca, koji su se upoznali u Moskvi, srcu Rusije, i odlučili udružiti snage u osvještavanju ostatka svijeta o surovoj Ruskoj realnosti, te o ostalim avanturama i zgodama koje su proživjeli otkako su Rusiji nametnute stroge sankcije sa Zapada.

Arun Khurana (Indija)
Arun je Indijac, rođen u Bjelorusiji a cijeli život proveo u Moskvi. Bavi se stand-upom više od dvije godine, i redovno nastupa kao rezident komičar udruge English Moscow Comedy. Uz to, Arun je nastupao i najvećem indijskom festivalu u Moskvi, kao i otvarao prije Andrewa Neto u Maleziji.
Osim stand-up komedije, Arun je i redovni panelist komičnog panel showa The Humourhoids.

Adam Bobek (USA) Amerikanac, došao u hladnu Moskvu iz još hladnijeg Chicaga iz ljubavi prema Ruskom jeziku i velike znatiželje. Proveo je neko vrijeme u kulturnoj prijestolnici Rusije – Sankt Peterburgu, prije nego se preselio u predgrađe Moskve, gdje je preživio punih godinu dana. A gdje poslije Moskve ako ne u – Njemačku. Ne želimo reći da je špijun, ali to je samo zato jer ne smijemo. Aktivno se bavio stand-upom tijekom cijelog boravka u Rusiji, a nastavio je i u Njemačkoj. U proljeće 2016. godine nastupao je na balkanskoj turneji sa showom From Russia with Laugh.

Igor Mondae (Hrvatska)
Igor je izbjeglica, dezerter i antipatriot. Hrvat, koji je kada je bilo najteže okrenuo leđa domovini i odselio se u Moskvu, gdje živi i radi posljednje 4 godine. Komedijom se počeo baviti prije 3 godine, prvenstveno u stand-up žanru, a potom i kao redovni član tjednog panel showa The Humourhoids. Od davne 2014. godine Igor je organizirao predstave i nastupao u vise od deset raznih klubova i barova u Moskvi, te zajedno s nekoliko drugih komicara nastupao na balkanskoj turneji From Russia with Laugh u proljeće 2016. godine u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu i Osijeku.

Upad 40 kn

  

SUBOTA 25.02. u 20.30 h Hercegovačka večer

http://studiosmijeha.hr/predstava/hercegovacka-vecer/

Ova večer uvijek je puna i nabijena odličnom atmosferom, skoro ko Bandićeve fontane pod pritiskom.

Dođite i riješite se stresa sa najboljim mogućim sredstvom – smijehom
uz Mirandu Lončar i Igora Iggya Drlju.

Miranda Lončar za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka.Od početka bavljenja stand up komedijom 2007. godine Miranda je odradila pozamašan broj nastupa. Obišla je cijelu regiju, od Ljubljane preko Sarajeva do Beograda, a može se pohvaliti i nastupima u Londonu, Budimpešti, Zürichu. Prošle je godine (2014.) snimala i za “Stand-up Express” Comedy Central pa ste je vjerojatno uhvatili i na malim ekranima.Rođena Mostarka i u svojem je gradu ostavila komičarski utisak. Nakon što je pokrenula lokalnu stand up scenu, prepustila ju je novoj generaciji komičara koji je sada njeguju i paze, a ona je došla, pogađate, u Zagreb.

Igor Drljo, IGGY – zvijezda Hayatovog Monty Daytona, u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktuelnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!

Upad 40 kn

 

 

NEDJELJA 26.02. u 20.30 h arry Potter Pub kviz

 

http://studiosmijeha.hr/predstava/harry-potter-pub-kviz/

 

Nova sezona HP pub kvizova službeno je otvorena (pa tako i prijave  ), a novi kviz čeka vas 26.2. u Studiju Smijeha!

Za početak – malo novosti. Kao što ste mogli vidjeti, ovu sezonu započinjemo dekretom samog Ministra magije kojim je Harry Potter pub kviz proglašen službenim kvizom Ministarstva magije Hrvatska i njihovog Odjela za magijske igre i sportove! Zahvaljujući ovoj suradnji, kvizaše očekuju još bolja pitanja, odlična zabava i vrhunske nagrade nekih novih sponzora, no i onih već nam dobro poznatih te prekrasno dekoriran interijer Studija Smijeha.

Prijaviti se možete u inboxu Algoritma kao našeg suorganizatora sve do 22.2.. Nemojte čekati predugo da ne ostanete bez mjesta!   Svi vi koji se prijavite, a potom ustvrdite da ne možete doći, molimo vas da nas na vrijeme informirate kako biste oslobodili mjesto drugom timu.

Sponzori i partneri: ALGORITAMInspiracije iz kutijeHere Be DragonsMaGic styleMinistarstvo Magije HrvatskaPodravkaRoom escape Zagreb by Fox in a boxVladimir Cvetković SeverZmajska pivovara i Studio Smijeha.

Vidimo se u Studiju Smijeha 26.2. u 19h!

 

Rezervacije za sve predstave vrijede do 20h na dan predstave. Ukoliko otkazujete molimo to učinite do 18 sati.

Rezervacije primamo na prastari moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr

Nova lokacija Studija Smijeha je Hebrangova 10, ulaz iz Gajeve.