Tečaj oslobađanja straha od letenja – 4.2.2017. Zagreb

0

Strah od letenja avionom naziva se Aerofobija

Aerofobija se može razviti iz neke druge fobije ili više njih zajedno. Poznata je i kao aviatofobija ili aviofobija, a često je kombinacija klaustrofobije (straha od zatvorenog prostora), akrofobije (straha od visine) i agorafobije(straha od gubljenja kontrole i paničnog napada pred nepoznatim ljudima). Stručnjaci koji se bave ovim fenomenom, aerofobičare su podijelili u dvije skupine – one koji se boje pada aviona uslijed nekog mehaničkog kvara i one koji se boje vlastitih reakcija na boravak u zatvorenom prostoru, odnosno napada panike.

Fobija zapravo nastaje pod nedostatkom kontrole nad situacijom i nervoze koja u našim glavama razvija različite scenarije, kao što je primjerice kvar motora, požar i slično. Javljaju se drhtavica, znojenje, crvenilo, mučnina, povraćanje, gušenje, sušenje usta, napetost mišića, grčevi, gubitak kontrole, a ponekad i nekontrolirana histerija.

Za sve vas koji imate problema sa aerofobijom, sada konačno postoji riješenje.

04.02.2017 u subotu dođite na prvi i jedini regionalni “Fear of flying” tečaj!

Tečaj služi za rješavanja problema nelagode/straha leta avionom.

Jednodnevni tečaj uključuje niz predavanja stručnih predavača te popodnevni let privatni let putničkim “jet” avionom u prisustvu cijelog našeg stručnog tima!

Naravno tečaj uključuje druženje s kapetanima, pomoć naših psihologa, učenje vježba opuštanja, učenje o avijaciji iz prve ruke od kabinskog osoblja, kontrolora leta, meteorologa itd.
Na tečaju vas čekaju radni materijali, ručak, stanke za kavu, izuzetno puno brige za vas i još puno toga..

Cijena tečaja iznosi: 2.199,00 (pdv uključen)
Stotine ljudi uvjerile su se u kvalitetu, pridružite nam se i Vi!

Predbilježbe i informacije: info@strahodletenja.com

Tečaj je ponosni partner Međunarodne Zračne Luke Zagreb.

https://www.facebook.com/strah.od.letenja/?ref=br_rs