Program Studija Smijeha od 30.01. – 05.02.2017.

0

PONEDJELJAK 30.01. u 20.30h „I hate Mondays“ Open mic night – finale

http://studiosmijeha.hr/predstava/finale-otvorenog-mikrofona-3/

Tražimo novog mladog/u komičara/ku koji će nastupati s našim rezidentima/cama i trebamo TVOJU pomoć u tome!

Dakle, u ponedjeljak pred vas izlaze najbolji open majkovci koje smo skupili na kvalifikacijama.
No, više od svega trebat će nam vaša pomoć da zajedno odaberemo komičara amatera koji će idući mjesec nastupati sa stalnim članovima Studija Smijeha.

Inače, večer Otvorenog mikrofona ili kratko rečeno open-majk je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand up komičar. Sve što ti treba jest 7 minuta tvog autorskog stand up materijala i malo hrabrosti.

Dođi i nasmij se, te podrži mlade nade i sudjeluj u izgradnji domaće stand up scene.

Upad 15 kn

UTORAK 31.01. u 20.30h „Ladies night“ Stand ups how powered by Crvene cipele

http://studiosmijeha.hr/predstava/ladies-night-powered-by-crvene-cipele/

Jeste li spremni za večer u kojoj mikrofon preuzimaju naše dame?!

Ovoga puta dovodimo Katerinu Vranu iz Grčke koja će svoj stand up izvesti na engleskom jeziku s toga je i njezin opis na engleskom.

Uz nju će nastupiti jedne od najboljih komičarki regije i to vama već poznata Marina Orsag i Jelena Radanović iz Srbije.

Show koji nikako ne smijete propustiti!

KATERINA VRANA
Katerina is one of Greece’s top stand-up comedians and gigs extensively in both Greek and English. She started stand-up in London in 2009 and since then has gigged all over the UK, Greece, Australia, the States, Singapore, Malaysia and the Balkans. Her solo shows “Feta With The Queen” and “About Sex” have sold out at international comedy festivals, most notably at the Edinburgh Festival Fringe (UK) and the Melbourne International Comedy Festival (AUS) as well as during their respective runs in London and Athens and have become Greece’s best-selling solo stand-up shows.
She started open mic nights in Greece, she started and runs the only comedy club in Athens, Gazi Comedy Club and was one of the founding members of Angel Comedy, one of London’s most successful comedy clubs.
In 2016 she represented Greece in the Laugh Factory’s international stand-up competition “The Funniest Person In The World”, was the only woman to make it to the finals and came 3rd.

MARNA ORSAG (HR)
Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand up comedy scene u Hrvatskoj. U jedanaest godina karijere iza sebe ima preko 2000 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. Vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.

JELENA RADANOVIĆ (SRB)
Jelena Radanović je rezident komičarka organizacije Standup.rs i prva dama stand up scene u Srbiji. Svojim humorom i talentom plijeni i ruši predrasude o tome da je stand up muški posao. Nastupala je širom regije, kako u svom matičnom klubu Ben Akiba u Beogradu, tako i u klubovima, kazalištima i na najvećim regionalnim festivalima.

Upad 40 kn

 

SRIJEDA 01.02. u 20.30h „The men show“ Tematski stand up show

http://studiosmijeha.hr/predstava/the-men-show-tematski-stand-up/

Jedna od najomiljenijih tematskih predstava vraća se na pozornicu Studija Smijeha!

Materijal je nov, a našu mušku ekipu osvježili smo i novim komičarima tako da će predstava biti zanimljiva i onima koji su je već pogledali.

Muškarci se ponekad, vjerovali ili ne, nađu u situaciji gdje u potpunosti ne razumiju svoje ljepše polovice. I onda dečki sami sebi pokušavaju objasniti u čemu je kvaka pa donose najnevjerojatnije razloge, opravdanja, promišljanja i zaključke. Kako to zvuči pogledajte na The men showu!

Naši će stalni komičari, oni muškog roda, pričati i bacati fore na muško-ženske odnose, seksu i ostalim sitnicama koje život čine ljepšima.

Dakle, savršena predstava za muškarce koji žele čuti ono što misle, a bed im je reći i za žene koje zanima kako radi muški mozak. Zašto smo najbolji u seksu, kako najlakše otvoriti staklenku krastavaca i priče kako zavode pravi muškarci, samo su neke od teme u koje ćemo zagrebati.

Upad 40 kn

 

ČETVRTAK  02.02. u 20.30 h Novi tekst veljača – Premijera

http://studiosmijeha.hr/predstava/novi-tekst-veljaca-premijera/

Četvrtak je u Studiju Smijeha rezerviran za novi materijal, a što smo vam pripremili za veljaču premijerno pogledajte već ovog četvrtka.

Nastupaju: Josip Škiljo, Goran Vinčić, Marko Dejanović, Tin Sedlar i Tihomir Paravina koji je ovoga puta glazbeni gost.

Uz naše rezident komičare nastupa i mjesečni pobjednik Open Mic večeri.

Ne propustite!

Upad 30 kn

 

 

PETAK 03.02. u 20.30 h Hercegovačka večer

 

http://studiosmijeha.hr/predstava/hercegovacka-vecer/

Ova večer uvijek je puna i nabijena odličnom atmosferom, skoro ko Bandićeve fontane pod pritiskom.

Dođite i riješite se stresa sa najboljim mogućim sredstvom – smijehom
uz Omera Hodžića i Igora Iggya Drlju.

Omer Hodžić – njega ne zanima šta je bilo, i ne zna šta će biti jer živi sada. Ima 22 godine. Stand Up komedijom se bavi već tri godine, skupio je skoro 300 nastupa, po regiji i šire i to u raznim kafićima, klubovima, dvoranama, pozorištima, a neke od njih je čak „snimala televizija”.

Prije nego što je postao Stand Up komičar, bio je socialno retardiran. Toliko da se činilo da ni u komunizmu ne bi imao drugove. To se nije puno promjenilo, ali sada mu se bar ljudi smiju kada u društvu priča svoje lude istine jer misli da se šali. Ni to nije pomoglo da se rješi svojih frustracija, ali o tome će pričati kad se popne na pozornicu.On se bavi organizacijom mnogih Stand Up događaja na području BiH, a naročito Mostara gdje svaki mjesec organizira barem jedno profesionalno večer Stand Up komedije i dvije večeri otvorenog mikrofona

Od jeseni 2015-te radi kao pisac i voditelj prvog društveno -političnog satiričnog TV show-a u BiH pod nazivom Monty Dayton show.

Igor Drljo, IGGY – zvijezda Hayatovog Monty Daytona, u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktuelnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!

Upad 40 kn

SUBOTA 04.02. u 20.30 h „Purgeri vs. Hercegovci“ Stand up show

http://studiosmijeha.hr/predstava/purgeri-vs-hercegovci-stand-up-show/

Još jedan stand up “fajt u Studiju Smijeha!

Ovoga puta snage će odmjeriti naši Purgeri Tihomir Paravina i Tin Sedlar, a i Hercegovci Omer Hodžić i Iggor Iggy Drljo koji za čudo ne žive u Zagrebu.

Provedite još jednu zabavnu večer, ne uz naše fontane nego uz smijeh do suza u najboljem mjestu za zabavu, Studiju Smijeha.

Upad 40 kn

 

 

NEDJELJA 05.02. u 20.30 h „Ako vam ja ne odmognem, ko će?“ Jelena Radanović Stand up show

 

http://studiosmijeha.hr/predstava/vam-ne-odmognem-ko-ce-jelena-radanovic-one-women-show/

 

Novi stand up Jelene Radanović “Ako vam ja ne odmognem, ko će?”

Nakon 5 godina bavljenja stand up komedijom, stotina nastupa u Srbiji i regionu, u klubovima ali i najvećim festivalima, Jelena je poželela da pomogne svojoj publici i zato će baš ona biti vaš “life coach”. Jer ko bi vam drugi tako kvalitetno odmogao, ako ne Jelena?

 Jelena Radanović je rezident komičarka organizacije Standup.rs i prva dama stand up scene u Srbiji. Stand up-om se bavi od 2011. godine kada je odlukom žirija i publike pobedila na StandUpFest-u u Beogradu na takmičenju Otvorenog mikrofona. Svojim humorom i talentom pleni i ruši predrasude o tome da je stand up muški posao. Pored stand up-a, Jelena je radila kao voditeljka jedne poznate radijske emisije, a danas radi kao urednica zabavnog programa na televiziji.

Nakon premijernog izvođenja u Ben Akiba comedy club and baru, Jelena će kreće na turneju po Srbiji i regionu.

Upad 40 kn

 

 

Rezervacije za sve predstave vrijede do 20h na dan predstave. Ukoliko otkazujete molimo to učinite do 18 sati.

Rezervacije primamo na prastari moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr.

Nova lokacija Studija Smijeha je Hebrangova 10, ulaz iz Gajeve.