LUCE kantautorica godine po izboru Music puba!

0

Tradicionalna godišnja dodjela glazbene nagrade Music pub, koju dodjeljuje istoimena emisija Zlatka Turkalja na Drugom programu Hrvatskoga radija, nastavljena je ovog ponedjeljka. Jedna od nagrada bila je i ona za kantautora godine, a pripala je talentiranoj LUCE!

Mlada glazbenica Lucija Ćustić, poznatija pod svojim simpatičnim nadimkom, izrazila je veliko zadovoljstvo ovom titulom koja stiže od strane uredništva jedne od najuglednijih hrvatskih radijskih emisija.

„Nagrada za kantautoricu godine je veliko i vrlo ugodno iznenađenje. Jako sam sretna i zahvalna s obzirom da je scena svake godine sve jača i veća, a u Music pubu Zlatka Turkalja ove su godine odabrali baš mene. To mi je ujedno i prva glazbena nagrada pa su sreća i uzbuđenje bili toliki da sam u eteru zbog pozitivnog šoka par minuta samo ispuštala neartikulirane zvukove. Lijepo je to zatvaranje jedne kreativne, uspješne glazbene godine za mene i motivacija da još više stvaram, radim, pišem, pjevam, nastupam“, ispričala je Luce iza koje je uistinu upečatljiva sezona.

Naime, u 2016. ova je Zagrepčanka bila nominirana za MTV EMA nagradu u kategoriji Best Adria Act, nastupila je sa svojim aktualnim singlom „Vraćam se“ na Chansonfestu u kazalištu Komedija, a osim spomenute pjesme u prvoj je polovici protekle godine objavila još jedan singl s hvaljenog EP-ja „U bojama“ pod nazivom „Dogodila se dosada“.

Potaknuta uspjehom navedenih singlova, Luce nastavlja s pripremom novog glazbenog materijala koji će uskoro predstaviti svojim fanovima.

…………………………………………………

LUCE pratite na njenom službenom Facebook profilu.

Podijeli