„Fuckup nights“ ponovo u Studiju Smijeha!

0

Nakon iznimno uspješne prve noći neuspjeha, Comedy Club Studio Smijeha i ProPuh nastavljaju dalje i organiziraju drugu noć neuspjeha 6. siječnja 2017. u 20:00h sati.

 

Što je uopće „Fuckup nights“ pokret?

Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog dijeljenja poslovnih neuspjeha. Stotine ljudi posjećuju ove događaje koji se odvijaju u gradovima diljem svijeta te na svakoj večeri gostuju tri do četiri govornika. Ovaj zabavan projekt zaživio je i u Zagrebu.

Na drugom „Fuckup nights Zagreb“ večeri govoriti će: Tamara Puhovski ispred ProPuha, Petra Bojić ispred WWFa, Danijela Čavlović vlasnica Studija Kairos B&B i Ivana Bare, bivša voditeljica Vladinog online tima, dok će voditeljsku palicu ponovo preuzeti Marina Orsag. 

Spoj stand up komedije i konferencije neuspjeha pokazao se kao pun pogodak, tako da vas i ovaj puta očekuje vrlo zabavna večer.

Nakon prezentacija slijedi i završna diskusija i neizostavno neformalno druženje.

 

Osim na uspjehe, odlučili su započeti novu godinu s osvrtom na neuspjehe i propuste u radu u 2016 ili koliko god daleko njihova povijest seže

Preplavljeni informacijama o profesionalnom uspjehu koje svoju motivacijsku poruku crpe upravo opravdane postignutim i skrivanjem neuspjeha, ostajemo odlučni pokazati i drugi dio medalje. Smatrajući da treba otvoriti prostor da jedni drugima, a i sami sebi govorimo i o neuspjesima kao normalnim koracima na profesionalnom putu ali i pojavama koje zahtijevaju podršku te pružaju vrijedne uvide. Cilj nam je vidljivost i rehabilitacija neuspjeha.

Comedy club “Studio Smijeha” je jedno od rijetkih mjesta gdje se okupljaju profesionalci koji suvereno i samouvjereno javno govore o svom neuspjehu, a ProPuh je mala firma velikih ideja koja u mnoge svoje neuspjehe ne ubraja noći neuspjeha.

Dođite u što većem broju podržati ne(uspjeh) na drugim Fuckup nights Zagreb!

 

Cijena ulaznice je 40 kn, a svoje mjesto možete rezervirati putem telefona na 095/5103 129 ili putem e-maila na ulaznice@studiosmijeha.hr