VELIKI HUMANITARNI KONCERT KOD RUDOLFA NA STROSSMAYEROVOM TRGU!

0

Na Strossmayerovom trgu, u utorak 6.12., mali i veliki posjetitelji moći će uživati u posebnim božićnim izvedbama poznatih mladih glazbenika!

 

Predblagdansko nebo zasjat će posebnim sjajem 6. prosinca u 20.00 sati, uz zvuke humanitarnog božićnog koncerta ‘Kod Rudolfa’! Uz poznatu voditeljicu Doris Pinčić, mali i veliki posjetitelji moći će uživati u posebnim božićnim izvedbama poznatih mladih glazbenika koji ovoj inicijativi daju dodatan poticaj. Svjesni potreba zajednice u kojoj djeluju, mladi glazbenici odlučili su dati ono najbolje od sebe – svoj glas i talent. Na koncertu nastupaju Elena Stella, Iva Gortan, Dino Purić, Antonela Đinđić, Rea Matić, Vjekoslav Ključarić, Rino Petrović, Lara Demarin, Neven Stipčić, Mateo Milat, Bruna Oberan, Martina Milošević, Vedran Ljubenko, Ana Androić Knežević, Eni Jurišić, Alen Đuras, Josipa Žižić i Andrea Mihal uz Blue Crew Band.

 

Dobre atmosfere zasigurno neće nedostajati, a dolazak na Strossmayerov trg izvrsna je prilika da božićni duh uistinu zaživi u svakom od nas te da lijepe trenutke učinimo još ljepšima. Dovoljno je da na adventskim kućicama ‘Kod Rudolfa’ potražite kutijicu s oznakom RTL pomaže djeci i natpisom ‘Donacije za djecu – svaka vaša kuna znači puno’ te donacijom samo jedne kune budete dio nečeg što će izmamiti osmijehe na dječja lica.

 

Podsjećamo, humanitarnom koncertu će prethoditi dolazak originalnog Djeda Mraza iz Laponije, koji će kod Rudolfa doći u 18,45 i sve do 20,00 sati darivati djecu!

 

 

Program „Kod Rudolfa“ možete pratiti na Facebook stranici: www.facebook.com/kodrudolfa!

 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20