Program Studija Smijeha od 12.12. do 18.12.2016.

0

PONEDJELJAK 12.12. u 20.30h „I hate Mondays“ Open mic night – kvalifikacije

http://studiosmijeha.hr/predstava/hate-mondays-open-mic-night-kvalifikacije-2/

Nastavljamo potragu za novim komičarima i u prosincu.

Na večerima otvorenog mikrofona osim natjecatelja, publika također ima važnu ulogu. Prijavi se kao natjecatelj ili budi dio publike – žirija!

Večer Otvorenog mikrofona ili kratko rečeno open-majk je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand up komičar. Sve što ti treba jest 7 minuta tvog autorskog stand up materijala i malo hrabrosti.

PRAVILA OTVORENOG MIKROFONA:

– dužina nastupa: 7 MINUTA

– materijal nastupa MORA biti AUTORSKO DJELO

– vicevi, tuđi materijali, prepričavanje tuđih fora, pretjerano vulgaran i uvredljiv materijal bez duhovitosti NISU DOPUŠTENI

– nastup mora biti oblikovan u stand up comedy formu. Razumijemo da postoji hrpa vas koja odlično repa, slaže pjesmice ili piše priče, no tek kad je to pretočeno u stand up nastup možete nastupati na otvorenom mikrofonu

– prijave za Open Mic počinju svakog ponedjeljka u 19:30 sati i obavljaju se kod dežurnog voditelja. Prijaviti se može i preko poruka na Facebook stranici Studija Smijeha.

– prijave prestaju u 20:20 sati i u program se kreće u 20:30 sati s do tada prijavljenim natjecateljima

– prijava nakon početka Open mic-a NEMA

– raspored komičara koji nastupaju na Open micu određuje se na licu mjesta izvlačenjem

Upad BESPLATAN!

 

UTORAK 13.12. u 20.30h “HEPI FEMILI” Tematski stand up comedy show

http://studiosmijeha.hr/predstava/hepi-femili-tematska-stand-up-vecer/

Koga volimo najviše na svijetu, a svaki dan zbog njih gubimo živce? Ne, Dinamo nije točan odgovor. Kao ni domaća politička scena. Najviše na svijetu volimo – obitelj! Krvi bi im dali, a sišu nam krv!

Od plačljivih klinaca, preko nadobudnih tinejdžera, izgubljenih adolescenata do smrtno ozbiljnih odraslih i zaboravljivih staraca, dotaknut ćemo se svih mogućih tati, mama, braće, sestara, djedova, baki, strina, ujaka, tetaka i tetkica i svih ostalih rodova obitelji koji nam kidaju živce. Pripremili smo najjače fore na temu obitelji, svite, rodbine i susjeda koji su nezaobilazni dijamanti u našim životima. Poput LEGO kockice na podu.

S vama će svoje najljepše obiteljske trenutke podijeliti: Saša Turković, Tihomir Psihomir Paravina, Josip Škiljo, Miranda Lončar i voditeljica večeri Marina Orsag.

Upad 40 kn

 

SRIJEDA 14.12. u 20.30h “KAJ BRE?!” Stand up comedy show

http://studiosmijeha.hr/predstava/kaj-bre-stand-up-show-4/

Stand up „fajt“ simboličnog naziva “Kaj bre?” spoj je best of stand up fora s naglaskom na hrvatsko-srpske odnose.

Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između našeg i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obje države, a i prošlo je više od 20 godina od rata i možda je vrijeme da se neke stvari stave iza nas.

Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić (SRB) su oboje bili u pionirima i samim time odrasli su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije možete vidjeti i ćuti u ovom showu.

Upad 40 kn

 

ČETVRTAK 15.12. u 20.30h Pomaknuta stand up večer

 

http://studiosmijeha.hr/predstava/pomaknuta-vecer-stand-up-show-hrsrb/

Kada spojiš Psiha, Jožu i Aleksandra dobiješ totalno pomaknutu večer!

Nastupaju: Joža Vrban, Tihomir Psihomir Paravina i Aleksandar Perišić (SRB).

Tihomir Psihomir Paravina (HR)
On ‘Objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit u čemu je trik’ i ‘Najrađe bi nastupo okrenut kontra od publike kao dirigent al onda bi mi se smijali iza leđa’.
Već je tolko dugo za mikrofonom da bi trebo plaćat pretplatu za pričanje i imat onaj minival kabal za slušalicu za telefon.
Dosadilo mu je samo pričat pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada ne zna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika

Aleksandar Perišić (SRB)
Zanemarite njegovu garderobu… Koncentrirajte se na frizuru… Zapravo, gledajte ga u lice… Zapravo, zatvorite oči i probajte uživati u njegovom glasu. Kao i svakom gremlinu, ZABRANJENO je davati mu prehrambene proizvode (naročito pivo) od ponoći (mislimo na ovu ponoć) pa do kraja vremena.

Joža Vrban (HR)
Višestruki pobjednik večeri otvorenog mikrofona Joža Vrban, voli prepričavati urbane susrete mrtve i žive prirode – bicikla s golubovima i sebe s djevojkama. Ne pokušavajte shvatiti što vam želi reći jer nećete uspjeti. Radije se udobno smjestite i uživajte u simpatičnosti i šarmu. Uz stand up svira bas gitaru i voli sve što vole mladi.

Upad 40 kn

 

PETAK 16.12. u 20.30h BiH stand up večer powered by Jungle Tribe Neobična putovanja

http://studiosmijeha.hr/predstava/bih-stand-up-vecer-powered-by-jungle-tribe-hrvatska-neobicna-putovanja/

Ljubitelji bosanskog humora i šarma zasigurno će uživati u ovoj večeri!

Ovog prosinca ponovo dovodimo naše kolege iz Bosne i Hercegovine kako bi vas i ovoga puta dobro nasmijali.

Osim dobre zabave, naš pokrovitelj Jungle Tribe Hrvatska – Neobična putovanja nekoga od vas nagraditi će sa proslavom Nove godine u Sarajevu.

Nastupaju: Dino Ćatović, Filip Andronik i Hazim Mujčinović.

Dino Ćatović 

Dino Ćatović stand-up komediju koristi kao bijeg od stvarnosti. A stvarnost su žena i djeca. Najviše voli nastupe van grada, po mogućnosti u drugoj državi. Nekad sam plaća organizatoru za gaže.

Pokušava da razbija predrasude gdje god se pojavi – pogotovo onu da su Bosanci smiješni. Voli pojest i popit, ali mu se ne prima. Specijalnost mu je najniži oblik humora, što i nije baš teško s obzirom da je ispod metar i sedamdeset.

Hazim Mujčinović

Izreka “Lijep k’o glumac“, u Hazimovom slučaju ne mora da znači, ustvari uopšte nema značenje. Nije lijep, ni popularan, a ne zna ni da glumi. Najveći medijski uspjeh su mu inicijali u dnevnim novinama nakon odigrane glavne uloge u pozorišnoj predstavi. Zašto je to tako? Saznaćete ako dođete na nastup.

Filip Andronik

Filip Andronik dolazi nastupati kao bosanskohercegovački profesionalni striper. On naime crta stripove. Iako je uspješan u tom poslu, priznaje da ga je crtanje iskvarilo kada su u pitanju žene. Reći da se Filip pred djevojkom izgubi kao burek u svemiru značilo bi podcjeniti situaciju.

Upad 40 kn

SUBOTA 17.12. u 17.00 h  „Vilenjačka posla” Predstava za djecu

http://studiosmijeha.hr/predstava/vilenjacka-posla-predstava-djecu-2/

Božićna predstava za djecu (5-10 godina) koja prikazuje odnos brata i sestre u vrijeme božićnih blagdana te pokazuje kako je nekad potrebno samo malo vilenjačke čarolije da se oživi pravi božićni duh.

Predstava promiče obiteljske vrijednosti, a u drugi plan stavlja važnost darova.

Želite li zabaviti svoje klince u blagdanskom duhu, a i sami se malo nasmijati “Vilenjačka posla” je onda predstava za vas. Stavite cijeloj svojoj obitelj osmijeh na lice. Vidimo se!

Ulaznica uključuje I poklon Djeda Mraza

Trajanje: 35-40 min

Glume: Amelia Bedeković, Magdalena Putanec, Tin Sedlar
Režija: Tina Zlatar-Pavelić

Upad 30 kn

 

SUBOTA 17.12. u 20.30 h  BiH vs. HR Stand up show

http://studiosmijeha.hr/predstava/hr-vs-bih-stand-up-show/

Ovu večer snage će odmjeriti hrvatski i bosanski humor!

Pod zastavom Hrvatske naći će se Purgerica i Dalmatinac, dok će pod zastavom Bosne i Hercegovine nastupiti profesionalni striper i komičar za kojeg kažu da izreka “Lijep kao slika” uopće ništa ne znači.

Ovaj spoj zasigurno će izazvati smijeh, a na vama je samo da rezervirate svoja mjesta i provedete jednu odličnu subotu u Studiju Smijeha.

Voditeljica večeri je Marina Orsag (HR), a uz nju će nastupiti Tomislav Primorac (HR), Filip Andronik (BiH) i Hazim Mujčinović (BiH).

Upad 40 kn

 

NEDJELJA 18.12. u 11 h  „Vilenjačka posla” Predstava za djecu

http://studiosmijeha.hr/predstava/vilenjacka-posla-predstava-djecu-3/

Božićna predstava za djecu (5-10 godina) koja prikazuje odnos brata i sestre u vrijeme božićnih blagdana te pokazuje kako je nekad potrebno samo malo vilenjačke čarolije da se oživi pravi božićni duh.

Predstava promiče obiteljske vrijednosti, a u drugi plan stavlja važnost darova.

Želite li zabaviti svoje klince u blagdanskom duhu, a i sami se malo nasmijati “Vilenjačka posla” je onda predstava za vas. Stavite cijeloj svojoj obitelj osmijeh na lice. Vidimo se!

Ulaznica uključuje I poklon Djeda Mraza

Trajanje: 35-40 min

Glume: Amelia Bedeković, Magdalena Putanec, Tin Sedlar
Režija: Tina Zlatar-Pavelić

Upad 30 kn