ELLA DVORNIK JE SNIMILA NAJBOLJU BOŽIĆNU PJESMU IKAD ILI MOŽDA NIJE!?

0

Nazvala me Ella Dvornik neki dan i pitala: ”Jel’ imaš vremena da se zaletim do tebe? Htjela bi da snimimo jednu božićnu pjesmu.” U meni se istog trena probudila Željka Markić. Osjećao sam strahoviti religijski naboj, a riječi su mi samo nadirale: ”S vjerom u Krista, protiv komunista! Ispod bora krunicu želim, jedino se uz molitvu ja veselim. Donesi Bozaniću misnog vina, da proslavimo rođenje božjeg sina….”

Ispalo je da sam se prerano veselio. Bio sam naivan poput stranke umirovljenika. Ella je već imala pripremljen tekst koji je napisala prije četiri godine. Ja sam se uživio u sviranje klavira i u prvih mah nisam ni čuo što je Ella pjevala, a kasnije je bilo kasno za reakciju jer je video odmah objavila na fejsu.

 

Nisam mogao vjerovati svojim prekrasnim čučerskim ušima, kakve je riječi Ella izgovarala. ”Ovaj Božić zabit ću ti nožić!” Kakav je to tekst? Kao da ga je Šešelj pisao. Meni je kao vjerniku bilo neugodno. Nakon toga dolaze riječi ”kučka” i ”jebi se” te poruka: ”Želim ti usrani Božić”. Tako nešto bi mogao samo Zdravko Mamić skladati. Taman kad sam pomislio da gore ne može, slijedi stih: ”Ovaj Božić poklonit ću ti dar i zabit ću ti ga u ČMAR!” Točno se vidi utjecaj gay lobija u ovoj pjesmi. Ubacila je subliminarne homoseksualne poruke, kako bi mlade navela na neprirodne radnje. Radi ovakvih stihova Hrvati izumiru.

Nakon svega navedenog, mislim da je svakom pravom vjerniku i domoljubu jasno da ovo nije najbolja božićna pjesma i da bi ju trebalo zabraniti.

Pitao sam se: ”Kad je Đavo oteo ovu mladu djevojku?”, a drugi dan sam dobio odgovor. Ušao sam u kupaonicu i nisam mogao naći svoje žilete. Gledam lijevo, gledam desno, nema ih nigdje. Pogledam gore prema Bogu i vidim da se nalaze na vrhu kupaonskog ormarića. Charles je iskoristio trenutak moje nepažnje i stavio ih je gore. Zna gad da imam kratke noge i da neću moći do njih. Skakao sam k’0 Blanka Vlašić, ali ih nisam uspio dohvatiti. Samo je Sotona spremna na takvu podlost, a s kim je Đavo u vezi? S Ellom. Nisu te riječi same izašle iz njezinih usta. On ju je natjerao da Bogohuli u eteru. Zvao sam Danijelu i predložio joj da odemo u Čučerje po egzorcista, al’ ona nije znala za sebe jer se jučer nalila božićnog vina.

Kako mi je Charles ukrao Božić Foto: Flash.hr
Kako mi je Charles ukrao Božić
Foto: Flash.hr

Molim vas sve koji čitate ovaj tekst da molite za Ellinu grešnu dušu i da lajkate facebook stranicu portala Flash.hr https://www.facebook.com/Flash.hr.newsportal/?fref=ts

Molitva neće biti potpuna, ako uz nju ne počnete slijediti moj instagram profil: https://www.instagram.com/joeflashhr/?hl=hr

 

Autor: Josip Novosel aka Jole Svetac, veliki vjernik i domoljub, preprodavač misnog vina, samozatajni ljubitelj hostija, prijatelj imućnih, prije svega čovjek, a tek onda tajkun i snob.