Božićni domjenak u Murad Centru

0

Ovaj Božić smo proslavili 10 godina uspješne suradnje s hijaluronskim filerima edukatorice dr.med. Haine Peto Radiković i Medical Intertrade-a .

Danas imamo priliku i proslaviti nagradu koju je primila kompanija Merz Aestetics za Belotero volume kao najbolji dermalni filer 2016 i 2017 g. Belotero volume prepoznat je na 12. Kongresu Europske Estetske i anti-aging Medicine održanom krajem listopada u Parizu i time nam pružio još jedan dobar razlog za slavlje. Naime, nagrada se dodjeljuje tvrtkama s najboljim i najinovativnijim proizvodima i tehnologijama godine, a dodjeljuje je vijeće renomiranih stručnjaka iz područja estetske medicine i poznatih novinara koji se bave anti-aging tematikom. Nagrada je priznanje za inovativnu tehnologiju koja postavlja nove standarde izvrsnom integracijom u tkivo i podatnošću ove visoko umrežene hijaluronske kiseline za obnovu volumena lica.

Murad centar - Božićni domjenak Pr foto
Murad centar – Božićni domjenak
Pr foto

Ovu tehniku modeliranja lica dr. Peto Radiković uspješno primjenjuje već dugi niz godina i drago nam je što su rezultati primjene ove tehnike priznati u svijetu estetske medicine. Danas znakovi i simptomi prirodnog starenja mogu biti umanjeni nadomještanjem izgubljene hijaluronske kiseline. Modeliranje lica je posljednjih godina postalo jedan od vodećih trendova u tehnikama pomlađivanja lica jer je njihovom primjenom moguće nadomjestiti izgubljeni volumen i obnoviti konture lica. Modeliranje je korak naprijed u svijetu hijaluronskih filera jer se tim postupkom ne pune samo određene bore već se cijelom licu vraćaju mladenački obrisi i punoća. Osim dodavanja volumena , radi se i lifting lica , konture brade i remodeliranje cijelog donjeg dijela te punjenje dubljih brazdi pa čak i usana ukoliko su usne vrlo tanke. S obzirom da je on najgušći filer, učinak Volume filera traje od godinu do godinu i pol. U slučajevima kad je potrebno elegantno oblikovanje i obnova volumena lica, uz zadržavanje prirodnog izgleda, Volume je idealan filer za postizanje proporcionalnih kontura lica.

Zahvaljujemo svima na podršci povodom ove nagrade: Mila Elegović, Barbara Nola, Nela Kocsis, Snježana Mehun, Ivica Skoko, Željko Mavrović i Ronald Braus.

Murad centar - Božićni domjenak Foto: Josip Novosel, Flash.hr
Murad centar – Božićni domjenak
Foto: Josip Novosel, Flash.hr
Murad centar - Božićni domjenak Foto: Josip Novosel, Flash.hr
Murad centar – Božićni domjenak
Foto: Josip Novosel, Flash.hr
Murad centar - Božićni domjenak Djelatnice Murad centra Foto: Josip Novosel, Flash.hr
Murad centar – Božićni domjenak
Djelatnice Murad centra
Foto: Josip Novosel, Flash.hr

www.muradcentar.com.hr

Podijeli