Program Studija Smijeha od 07.11. do 13.11.2016.

0

PONEDJELJAK 07.11. u 20.30h 10 godina open mica Special edition

http://studiosmijeha.hr/predstava/10-godina-open-mica-special-edition/

Prošlo je već punih 10 godina od pokretanja projekta Open mica!

U studenom 2006. Marina Orsag u klubu Purgeraj pokreće Večeri otvorenog mikrofona ponedjeljkom pod nazivom „I hate Mondays“ open mic night koje su aktualne i danas.Koncept tih večeri je da se može prijaviti tko god hoće i publika bira pobjednika.

Te večeri i Marinino mentorstvo oformili su kroz godine dvanaestak profesionalnih stand up komičara/ki koji redovno nastupaju.

Desetu godišnjicu obilježiti ćemo Special editionom u kojem će naši komičari izvesti svoje prve materijale. Nastupaju: Tin Sedlar, Tihomir Psihomir Paravina, Saša Turković, Marko Dejanović, Jelena Mandarić i Goran Vinčić.

Voditeljica večeri biti će Marina Orsag.

Upad 30 kn

 

UTORAK 08.11. u 19 h Game of Thrones pub kviz

http://studiosmijeha.hr/predstava/game-of-thrones-pub-kviz/

Dragi ljubitelji Igara prijestolja i svijeta Leda i Vatre!

Donosimo vam kviz koji će testirati vaše vještine opažanja detalja u seriji, pamćenje, poznavanje knjiga te samoga autora tog osebujnog svijeta, Georgea R.R. Martina.

Naš stručni sastav velikih obožavatelja Westerosa i Essosa sastavio je kviz koji će vas zabaviti u vašem omiljenom Studiju Smijeha.

Okupite sile u timovima do 4 igrača i prijavite svoj tim na ulaznice@studiosmijeha.hr

Valar Morghulis!

Kotizacija po osobi 20 kn

 

SRIJEDA 09.11. u 20.30h Srpska stand up večer

http://studiosmijeha.hr/predstava/srpska-stand-up-vecer-2/

Srpske stand up večeri svaki puta se izvode pred punom dvoranom, a zašto je to tako otkrijte i sami!

Studio Smijeha u suradnji sa kolegama iz Standup.rs redovito organizira srpske stand up večeri.

Ovoga puta za vas nastupaju: Ana Zlatanović i Radomir Nestorović.

Gošća večeri je naša mlada nada Jelena Mandarić.

Komičari su iz Srbije pa će i njihov opis biti na srpskom:

Ana Zlatanović je rođena i živi već 28 uzastopnih godina. Dobitnik je NIN-ove nagrade za mir. Predana je lenština i pisac knjiga za decu. Njen prvenac – Povratak Crvenkape: Ovaj put je lično! – zauvek je promenio način na koji su deca gledala na upotrebu mačete u borbi jedan na jedan.
Ono što neki zovu šizofrenijom, Ana zove “imanjem pseudonima”. Trenutno piše pod imenima Kaja Vidić, Zvezdan Galaksić i Tomislav Nikolić. U stalnom je strahu da će izgubiti posao i morati da se kurva za pogačicu sa čvarcima. A ko je video Anu zna da se ne bi ta pogačica najela.
Ima dobar tajming u zlo doba i zlu kob u pravo vreme. Ipak, Ana je beskrajni optimista koga u najmračnijim trenucima u životu održava nada da će posthumno biti lokalna legenda proze. Ukoliko volite bizarne priče o Isusu i Deda Mrazu, homofobnim grafitima, Surčinu i Hitlerovoj mami, ili samo želite da dobijete odgovor na drevno pitanje – zašto je narkoman provalio u crkvu? – pogledajte Anin nastup!

Radomir Nestorović prepoznatljiv je po tome što uvek i sa svima priča seljačkim akcentom, osim sa devojkama koje mu se sviđaju. Sa njima ne priča uopšte. Većina misli da zbog takvog akcenta ne zna da koristi ni padeže, a on ne može da poveruje koliko su ljudi puni sa predrasude.
Ne voli da odgovara ljudima kada ga pitaju koliko već studira, jer to je duga priča. Ne prijavljuje ispite, jer neće da bude drukara. Od kad je upisao filozofiju ima problem sa prekomernim uzimanjem tableta. Doktor kaže da nema leka.
Voli da se bavi religioznim temama, ali svaki put kad je napisao foru o tome, vrag je odneo šalu. U slobodno vreme voli da rešava zadatke iz fizike i svaki put kada ne zna kako da reši zadatak, on primeni silu.
Nema devojku, ali uvek ima neku varijantu. Ima brojeve svih dilera u gradu. Kada su mu rekli da je duvanje trave ilegalno, počeo je da duva lepak. Pre toga je marihuana toliko uticala na njegovo pamćenje, da se ne seća kad je zadnji put imao seks.
Hteo je da priđe devojci koja je prodavala bingo, ali je znao da su mu šanse nikakve. Ceo život misli da su sve devojke crvenkape, zato što mu je svaka nakon što ga je upoznala davala korpu. Neuspeh kod žena nije mu nikad negativno uticao na samopouzdanje, jer ga nikada nije ni imao.

Upad 40 kn

 

  

ČETVRTAK 10.11. u 20.30h Novi tekst studeni – druga izvedba

 

http://studiosmijeha.hr/predstava/novi-tekst-studeni-druga-izvedba/

 

Četvrtak je rezerviran za novi materijal!

Kao što već znate, svakoga mjeseca naši komičari izmišljaju nove fore kako bi se vi iz mjeseca u mjesec odlično zabavljali u Studiju Smijeha.

Nove fore ovoga mjeseca predstaviti će vam:

Saša Turković, Marko Dejanović, Tin Sedar, Josip Škiljo, Tihomir Psihomir Paravina i voditeljica večeri Marina Orsag.

Ne propustite!

Upad 30 kn

 

 

PETAK 11.11. u 20.30h The men show Tematska stand up večer

 

http://studiosmijeha.hr/predstava/the-men-show-tematski-stand-up/

 

Jedna od najomiljenijih tematskih predstava vraća se na pozornicu Studija Smijeha!

Materijal je nov, a našu mušku ekipu osvježili smo i novim komičarima tako da će predstava biti zanimljiva i onima koji su je već pogledali.

Muškarci se ponekad, vjerovali ili ne, nađu u situaciji gdje u potpunosti ne razumiju svoje ljepše polovice. I onda dečki sami sebi pokušavaju objasniti u čemu je kvaka pa donose najnevjerojatnije razloge, opravdanja, promišljanja i zaključke. Kako to zvuči pogledajte na The men showu!

Naši će stalni komičari, oni muškog roda, pričati i bacati fore na muško-ženske odnose, seksu i ostalim sitnicama koje život čine ljepšima.

Dakle, savršena predstava za muškarce koji žele čuti ono što misle, a bed im je reći i za žene koje zanima kako radi muški mozak. Zašto smo najbolji u seksu, kako najlakše otvoriti staklenku krastavaca i priče kako zavode pravi muškarci, samo su neke od teme u koje ćemo zagrebati.

Upad 40 kn
 

SUBOTA 12.11. u 20.30h „ŽIŽANCIJA“  Tematska stand up večer

 

http://studiosmijeha.hr/predstava/zizancija-tematski-stand-up-show/

 

Vjerujemo da Vam samo ime govori o čemu je tema ove večeri, a za one koji nisu shvatili…u ovoj večeri pričat će se o žiži, travi, marihuani, trubi, fruli i svim ostalim sličnim zanimacijama i kako one utječu na nas i život oko nas.

Pred vas izlaze: Ana Zlatanović (SRB),Radomir Nestorović (SRB), Joža Vrban (HR), Tomislav Primorac (HR) i voditeljica večeri Marina Orsag (HR).

Upad 40 kn

NEDJELJA 13.11. u 11.00  h „ČARAPOJEDAC“  Igrano – plesna predstava za djecu

 

http://studiosmijeha.hr/predstava/carapojedac-igrano-plesna-predstava-djecu-2/

Čarape vam netragom nestaju? Od čarapa nalazite samo jednu, a od druge nema ni končića?
Gotovo nove čarape imaju rupu na prstima (takozvane krumpire)? Ili rupu na peti?
Sigurni ste da ste navečer prije spavanja ostavili obje čarape na podu usred sobe, a sad je tamo samo jedna?
Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, onda je Čarapojedac i u vašoj kući. A u ovoj predstavi ćete saznati sve što se o Čarapojedcima mora znati.
Predstava u trajanju od 35 minuta, namijenjena je djeci od 3 do 9 godina, a nastojat ćemo zabaviti i one starije
Cijena karte iznosi 30 kn, a osim predstave, uključuje i kreativnu likovnu radionicu za djecu koja će se održati neposredno prije i nakon same predstave. Također, svako dijete očekuje i poklon iznenađenja by JADRAN!

Svoje mjesto možete rezervirati na 098/866-093 i 098/260-986.

Ulaznice možete kupiti na dan predstave od 10.00 do 10.30 h
Čekamo vas!!!

NEDJELJA 13.11. u 20.30h The best of 2015.

 

http://studiosmijeha.hr/predstava/the-best-of-2015/

Našu svakodnevicu u 2015. obilježili su brojni zanimljivi i dramatični događaji.

Dobili smo prvu Hrvatsku predsjednicu, Ivan Sinčić često je sa deložacija bio odnešen od strane policajaca.
Zagreb je postao najpoznatija destinacija za “kampere” čiji šator i dalje stoji u Savskoj, a šatori su se postavljali i uz granice.
Bodljikavih žica zaoštrila je naše odnose sa susjedima.
Od brojnih uhićenja treba izdvojiti ono Bandića i Mamića.
U 2015. vratio se i Ćaća.
Iz 2015. u 2016. prijeći ćemo preko MOSTA.

Kako su vas u 2015. zabavljali naši komičari pogledajte na “The Best of 2015”.

Nastupaju rezidenti Studija smijeha Saša Turković, , Marko Dejanović, Tihomir Paravina i vodiotelj večeri Tin Sedlar

Upad 40 kn

 

 

Rezervacije za sve predstave vrijede do 20h na dan predstave. Ukoliko otkazujete molimo to učinite do 18 sati.

Rezervacije primamo na prastari moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti naulaznice@studiosmijeha.hr.