BITEMYSTYLE POP ART KIŠOBRANI ZBOG KOJIH ĆETE JEDVA ČEKATI KIŠNE DAN

0
Prošla su ta zlatna vremena kad je čovjek mogao kupiti lijepi, elegantni kišobran. U moje vrijeme je postojala samo jedna boja: CRNA. Veliki crni kišobran za kišu, poslovne sastanke, pogrebe i vjenčanja i mali crni kišobran za djecu. Od modnih detalja na kišobranu je bio metalni ili drveni šiljati vrh, koji je služio za borbu protiv Roma u kvartu, ali i za obračune s inkasatorom. Nažalost, hipsteri su zavladali svijetom. Sve je nešto šareno, kričavo poput ovih novih kišobrana Zorana Aragovića. Ja sam tradicionalist, ali vama hipijimaa će se ovo sigurno svidjeti. Ja ne znam šta bi napisao o ovom, pa samo prenosim dizajnerove PR riječi.
Kako ovi kišni dani ne bi bili sivi i tmurni pobrinuo se dizajner Zoran Aragović koji je svoju pop art kolekciju nadopunio još jednim atraktivnim modnim dodatkom – kišobranom! Motiv stripa na kišobranu identičan je onom kao na Zoranovim haljinama, torbama, suknjama i narukvicama koje su već nekoliko sezona veliki hit.

ki-obran1
Kišobran možete kupiti u showroomu BiteMyStyle na adresi Dinarska 39 ili naručiti preko službene facebook stranice (www.facebook.com/aragovic) po cijeni od 299 kn.
Bitemystyle kišobran by Zoran Aragović
Bitemystyle kišobran by Zoran Aragović

 

Autor uvoda: Josip Novosel, preprodavač kišobrana na okretištu tramvaja u Dubravi, samozatajni ljubitelj goblena, prijatelj imućnih, prije svega čovjek, a tek onda tajkun i snob.