“Prazna pitanja” mladog Dine Purića, jednog od natjecatelja prve sezone “Voice”-a

0

Dino Purić je izdao svoj dugo išekivani singl i video spot pod imenom “Prazna pitanja“ kojeg je najavion nastupom uživo na “Neo Sessions”-u, platformi za promociju neafirmiranih autorskih projekata, prošle godine.

Mladi talentirani pjevač Dino Purić glazbom se bavi od svoje devete godine, a široj javnosti postao je poznat kao jedan od sudionika u prvoj sezoni  showa „The Voice“, a njegova interpretacija pjesme “Another one bites the dust” grupe Queen je uvrštena među najbolje rock izvedbe tog showa.

Aktualni singl “Prazna pitanja” izdan je pod okriljem Dancing Bear Recordsa, a s autorima glazbe (F.Šokić) i teksta (R.Domitrović) je dugogodišnji prijatelj, a zajedno su i surađivali u studiju te svirkama uživo, a Dino je o samoj pjesmi rekao:

“Čim sam čuo tu pjesmu, čak prije showa „The Voice“, znao sam da će to biti moj prvi singl. Sjela mi je na prvu, nekako najviše paše mom karakteru, onome što želim i zvuku koji tražim. Pjesmu „Prazna pitanja“ napisali su moji prijatelji i drago mi je da je moj prvi singl nastao u tako opuštenom i prijateljskom okruženju”.

Dario Radovec potpisuje dio aranžmana zajedno s Franom Šokićem, te produkciju.

Ovaj interesantan crno bijeli art video spot možete pogledati na YT linku:

Dino Purić Izvor: Ekta Kolektiv PR
Dino Purić
Izvor: Ekta Kolektiv PR

Za spot kao i za live video zaslužan je Duje Miliša, student Akademije Dramskih Umjetnosti koji je i sam pjevač i kantautor, a možda je baš i to razlog što Dino o suradnji ima samo riječi hvale:

“Jako sam zadovoljan spotom, ponajviše zbog toga što je Duje prihvatio moje ideje i moju viziju kako bi to trebalo izgledati i pratiti pjesmu. Ideja je bila minimalistički spot, bez boje, gdje je fokus na mome proživljavanju same pjesme. To je i jedan od razloga zašto sam odlučio da “Prazna pitanja” budu moj prvi singl – osjećam tu pjesmu i htio sam taj osjećaj prenijeti drugima.”