SURF ‘n’ FRIES – osim nove web stranice, otvorili su i novu franšizu u Rusiji

0

Surf ‘n’ Fries je najbrže rastuća i najuspješnija hrvatska franšiza. Krenuli su skromo s prženim krumpirićima u Rijeci, a danas se njihov brand raširio po cijelom svijetu (Norveška, Austrija, Slovenija, Vijetnam, Njemačka, Irska…., a od nedavno i Rusija.)

Upravo su izbacili novu web stranicu koju je kao i sve ostalo u Surfu dizajnirala Anja Zambelli. http://surfnfries.com/web/

Ovo je trebala biti priča o mladim i uspješnim ljudima iz Rijeke (Andrija Čolak, Denis Polić i Anja Zambelli), ali nije sad ni vrijeme ni mjesto za hvalospjeve o ljudima iz male sredine.

Poanta ovog članka je u tome da je naša Irena Jakičić, jedno od lica u internacionalnoj Surf ‘n’ Fries reklamnoj kampanji. Njezine fotke možete vidjeti na njihovoj novoj web stranici, ali i na naslovnici facebook stranice Surf ‘n Fries Germany.

Za djevojku iz Stupnika, čulo se i u dalekoj, ali prijateljskoj Irskoj.

 

Svi bi htjeli uspjeti, svi bi htjeli biti kao Surf ‘n’ Fries, ali to mogu postati samo oni koji se reklamiraju na Flash.hr portalu i koji angažiraju Irenu Jakičić za reklamnu kampanju. Formula je jednostavna. U Surf ‘n’ Friesu znaju tko je najbolji, a znate li vi?

Irena Jakičić – Surf ‘n’n Fries reklamna kampanja
Foto: Igor Sitar
Irena Jakičić – Surf ‘n’n Fries reklamna kampanja
Foto: Josip Novosel, Flash.hr

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa, ljubitelj kavijara i prženih krumpirića, samozatajni bacač uroka i kolekcionar goblena, prijatelj imućnih, prije svega čovjek, a tek onda tajkun i snob.

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20