Večeras na Zagreb burger festivalu koncert Songkillersa

0

Zagreb burger festival došao je do pola puta ali atmosfera se tek zagrijava.

Nakon 7 dana organizatori procjenjuju da je kroz festival prošlo preko 40.000 posjetitelja koji su uživali u bogatoj ponudi 8 burger restorana i barova.

 

Ponuda je raznolika od junećih i pilećih burgera sve do veggie,vegan te ribljih burgera. Festival nosi i humanitarnu notu gdje za svaki kupljeni burger u Submarinu BBQ 10 kuna ide udruzi “Crveni nosovi”.

 

Zabave nije nedostajalo niti za naše najmlađe koji su mogli uživati u kreativnim radionicama izrade burgera pod nazivom “Burger by Kids” pod stručnim vodstvom Djeca.hr. koja će i ovu nedjelju 25.rujna voditi radionicu “Veggie kids”.

 

Jučer, 21.rujna posjetitelji festivala mogli su uživati u nastupu poznatog zagrebačkog DJ EDDY RAMICH koji sa svojim glazbenim iskustvom jedna je od ključnih figura centralne i jugoistočne europske elektronske glazbene scene.

 

Večeras od 20:30 moći ćete uživati u hitovima “Sreća”,”Nitko kao ti”, “Dio mene”,“Tako volim što te znam” kultnog benda zagrebačke glazbene scene SONGKLILLERS.

 

U petak, 23.rujna osim velike ponude burgera na rasporedu u 17:30 pod pokroviteljstvom “Volim ljuto” sljedi okršaj LJUTOMANA u jedenju ljutih papričica. Ukoliko ste spremni sudjelovati na natjecanju prijavite se na www.volimljuto.com i očekuju vas vrijedne nagrade i vječna slava.

 

Istu večer na binu dolazi DJ Bizzo iz Bolesne braće koji će svojom čarolijom rasplesati sve posjetitelje najaktualnijim klupskim, dance, r’n’b i hip-hop hitovima, klasicima iz 90-ih… Osebujan i zanimljiv stil koji vrijedi poslušati pa nemojte propustiti.

 

Ostali glazbeni program:

24.rujna – B and The Bops

25.rujna – Jazz natašte

 

Radno vrijeme:

PON-ČET 14:00 – 23:00

PET 14:00 – 01:00

SUB 12:00 – 01:00

NED 12:00 – 23:00