Poslušajte Elemental u novom ruhu i pogledajte 360° video!

0

Elemental – Tijelo Pamti [Filip Motovunski remix] – besplatni download

Prije otprilike mjesec dana, Elemental je u eter poslao svoj novi singl “Tijelo pamti” koji sada već izvrsno kotira na svim regionalnim top-ljestvicama. Kako Elemental gotovo nikada ne miruje, odlučili su u ovim ljetnim danima slušatelje iznenaditi remixom aktualnog singla. Za produkciju su odabrali Filipa Motovunskog koji je napravio nevjerojatan drum’n’ bass remix pjesme “Tijelo pamti” i fanove Elementala odvukao na plesni podij.

Filip Motovunski se do danas profilirao u najprepoznatljivijeg domaćeg drum’n’bass producenta i DJ-a.
Do sada iza sebe ima preko 500 klupskih i festivalskih nastupa po Hrvatskoj i inozemstvu. Kroz godine je objavio nekoliko singl izdanja na raznim etiketama diljem svijeta (JungleX – Kanada, BPM rec. – Njemačka), a nedavno je izdao prvi dugosvirajući album pod nazivom Ten Years Making Beats, povodom prvog desetljeća rada, u formatu duplog CD-a.

 Novi remix “Tijelo pamti” Filipa Motovunskog i Elementala prati i video spot koji je ekipa snimila tijekom koncerta u Zadru, gdje je remix premijerno pušten. Oduševljene reakcije publike moći ćete pogledati u spotu koji je sniman 360 kamerom – što znači da je spot interaktivan i da atmosferu iz Zadra možete pogledati iz svakog kuta, pomicanje kursora po ekranu, ili pomicanjem mobitela lijevo-desno.

Otkrijte čari 360° video spota

Ekipa Elementala sjajna je na pozornici – u to se možete iz prve ruke uvjeriti upravo kroz 360° video spot “Tijelo pamti”, ali i na svirkama diljem regije, s obzirom na radno ljeto benda. Ubacite se u ljetnu atmosferu, duge noći i provode na otvorenom i svakako pogledajte Elemental na nekom od nadolazećih koncerata:

 

05.08. Ferragosto Jam 9, Orahovica

10.08. Stars Beach Bar & Club, Posedarje

13.08. Rocklive Festival, Koprivnica

15.08. Kaštel, Pula

17.08. Belgrade Beer Fest, Beograd

26.08. TBA, Pančevo

27.08. Tramontana 2016, Split

01.09. Outlook Festival, Pula

 

Novu pjesmu “Tijelo pamti” Filip Motovunski Remix možete besplatno preuzeti na službenoj web stranici Elementala! (Napomena: desnim klikom miša odaberite opciju “Save as”)

http://bit.ly/Elemental_Tijelo_Pamti_Remix

 

Ovaj remix ali i ostale radove talentiranog Filipa Motovunskog poslušajte na Soundcloudu.

https://soundcloud.com/filip-motovunski

Facebook Elementala – https://www.facebook.com/elemental.hr