TRENER ŠKOLE NOGOMETA NK STUPNIK LIJEČI ACCESS ALATIMA I TEHNIKOM

0

Vladimir Budiščak otac tri sina (Filip, Luka i Matej), dijelatnik TCOM-a, UEFA A trener, nekad odličan špic igrač, a odnedavno od 11.04.2015 g . Access Bars praktičar.

Kako stignete sve stići u danu s obzirom da se bavite sa nekoliko poslova?

Pa moram reći da sa dobrom organiziranošću dana stignem sve obaviti što si za taj dan isplaniram. Dobar plan, malo discipline i sve se stigne..

Na početku bih se zahvalio UPRAVI kluba NK Stupnik na ćelu sa predsjednikom Bruno Perković i sve prisutnim blagajnikom kluba Nenadu Maljković koji ćuva svaku našu kunu.. Hvala im što mi dozvoljavaju da ispoljim svoju kreativnost na djelo i da se zahvalim što su mi pomogli prošle godine oko školovanja za UEFA A trenera u Sarajevu .. Te sam se ja obvezao raditi u školi nogometa minimalno tri godine.. Mada dopredsjednik kluba Mile Balen kaže nečeš ti nigdje niti posle tri godine..haha..Da ne zaboravim što se tiče škole nogometa Nk Stupnik koja je u usponu sa svojim trenerima, spomenuo bi mog prijatelja i trenera Dražena Bobinca koji me je nagovorio da krenem sa njim u nemoguću misiju, a to je da probamo napraviti školu nogometa u NK Stupnik. Nije bilo dovoljno djece, nije bilo lopti za rad, popratnih rekvizita, djeca nisu niti lječnički obavljala kako treba, nedostataka da boli glava. Ta škola nogometa ima sada jasan cilj da proizvodi igrače za NK Stupnik i da dugoročno u budućnosti NK Stupnik ima svoje igrače koji će nastupati za naš klub.. To je bio i moj zahtjev jel nema smisla raditi nešto, a iza toga ostaje šuplja priča. Ta šuplja priča događa se u većini klubova u Hrvatskoj jel mantra da domaći igraći nisu dovoljno dobri dobrano se proširila po klubovima kao epidemija. Vjerujem da će NK Stupnik u nekom periodu od 4 do 7 godina imati 100 % svoje igrače koji će s guštom braniti boje svoga kluba..

DSC_0979

Što je to Access? To je priča koja nas zanima.

Access je skupina procesa i alata dizanjiranih kako bi ljudima omogučili više svijesti. Svijest ukljućuje sve, bez prosuđivanja. To je spremnost i sposobnost potpune osvještenosti i prisutnosti u svim područjima života. Svijest nam omogućava da se neprekidno budimo i osvještavamo više mogučnosti i više izbora i više života.

Što će to jednom treneru nogometa?

Prošle godine dok sam prolazio seminar za UEFA A trenera u Sarajevu, malo za vrijeme pauze sam zasurfao po internetu. Spazio sam osobu koju nisam vidio 10 g. Bila je to Snježana Gottstein moja današnja mentorica. Taman je bila u Costa Rici na nekom seminaru. Da ne duljim tu osobu sam upoznao kao neku osobu koju kad bi negdje stavio ona bi tu i bila . Danas je ta žena jedan od svjetskih Facilitatora  Access Consciousnessa. Upitao sam se kako je to moguće ? Ćime se ta žena bavi pomislih? Ubrzo smo dogovorili tečaj kod nje – Access Bars. Nisam imao pojima što je to. Jednostavno me povukla energija. Access Bars je prva tehnika koju naučite u Accessu. Bars su 32 točke na glavi u kojima ste pohranili sve misli, ideje, vjerovanja, razmatranja, osjećaje i stavove za koje ste mislili da su važni u nekom životu. Kad primite Bars tretman to je poput pritiska tipke izbriši na vašem računalu. Između ostalog tehnika je opuštajuća..

OK.. Ali na koji način pomažete svojim nogometašima?

Kako sam dolazio svaki utorak na razmjene Barsi kod Snježane uvidio sam da ljudi kod nje još nešto rade drugačije.. Tako me je to zainteresiralo.. To drugo su Tjelesni procesi gdje sam ja ubrzo skužio da bi to bilo dobro uvesti u nogomet.. Rekao sam Snježani i ja želim to isto naučiti i tako je to krenulo. Vježbao sam k’o mutav skoro svaki dan na sebi, na svojoj djeci, prijateljima i u dva mjeseca razvio tehniku iscjeljivanja rukama. Tehnika se može primijeniti i na životinjama. Kad radite na nekome tu tehniku 1000 puta je intezivnije nego na sebi.

Acces Bars Vlado

Prvo iskustvo u nogometu:

Bila je neka utakmica u Lučkom gdje je igrač napravio ružan start u koljeno igrača Stupnika, Luke Obadića. Za Luku je bila utakmica gotova. Ispričam ja to Snježani i kaže ona meni: ”Pa jesi dečku stavio ruke na koljeno?”. Odgovorio sam: ”Nisam. Kako ću ja to?” Kaže ona: ”Pa možda si mogao dečku pomoći a ti ništa.” To je bila subota. U ponedeljak ja zovem Luku i objasnim mu da radim neku tehniku i da li bi bio voljan da mu probam možda pomoći. Pristane Luka i nađemo se mi u ponedeljak u svlačionici NK Blata gdje sam mu dao prvi tretman. Bilo je oko 18 sati. Ujutro mi šalje Luka poruku: ”Treneru meni je iznenađujuče dobro. Ja idem popodne na trening.” Kažem ja: ”Pa kako ćeš? Vučeš nogu za sobom.” Odgovorio je da je sada s nogom sve ok i da može trenirati.  Ostao sam paf. Luka je odradio lagani trening sa strane i napravio sam mu poslije treninga još jedan tretman, a za vikend je već bio 100% spreman.

I kak se kaže:  Iza toga ništa više nije bilo isto. U međuvremenu sam još više napredovao jel stalno nešto radim. Mojim igračima koje treniram sada mogu pomoći. Tehnika je pravo čudo.

Adamu sam iscijelio kuk sa dva tretmana, a 4 dana nije normalno hodao. Darku su u bolnici rekli dva tjedna pauze, a poslije jednog tretmana, drugi dan je bio već na treningu. U Petrinji je Luki pozlilo u 15 min. Radio sam mu tretman na klupi do kraja poluvremena, drugo je igrao bez problema i drugi dan je bio na treningu. Filip je uganuo zglob, a drugi dan mu je bilo već super. Lovru je spek’o mišić i pao je od boli na teren. 20 min tretmana odmah na terenu i drugi dan je bio na treningu. Mateo me je nazvao: ”Treneru, presjeklo me u donjem djelu leđa! Šta da radim?” Bilo je  samo 5 sati do tekme. Rekao sam mu: ”Dođi do mene.” Napravio sam mu tretman i odigrao je cijelu utakmicu, a za dva dana normalno odradio trening.

Neću više duljiti. Ima još toga. Preporučio bih svakome da nauči ovu tehniku jer tako može pomoći sebi, svojoj obitelji i prijateljima.

Zahvalio bi se osnivačima Access Consciousnessa Gary Douglas i dr Dain Heer koji su razvili ovakvu nevjerojatnu tehniku.

Odlazim 17. 06. 2016 na dodatno usavršavanje u Beč proširiti svoje znanje. Kako sve to košta, ovim putem molim za donacije tj. neko sponzorstvo. Ako je netko voljan pomoći fnancijski, zauzvrat mu mogu pokloniti neke od tretmana koje sam naučio kod Snježane Gottstein u njezinom centru EASY LIFE.

TRETMANI:

  • Access Bars, opuštajuća tehnika                     – molekularana demanifestacija
  • MTVSS
  • Stanično pamčenje
  • Korekcija vida
  • Face lifting
  • Uzročna realnost
  • Biomimetrička mimikrija

 

PS: Ovaj intervju ne bi bio potpun, a da ne isprobam ovu metodu liječenja/iscjeljenja na sebi. Imao sam 3 tjedna jaku bol u lijevom tabanu koja nikako nije prolazila. Vlado mi je demonstrirao svoju tehniku i napravio jednosatni tretman. Pitao me dal’ se osjećam neke promjene? Odgovorio sam mu: ”I dalje sam ćelav i nizak. Ne vidim neku drastičnu promjenu na sebi”. Drugi dan sam ga nazvao i rekao mu: ”Vlado, ne osjećam više bol u tabanu. Hvala ti”. 

Josip Novosel aka Dragi Vođa
Josip Novosel aka Dragi Vođa
Josip Novosel aka Dragi Vođa
Josip Novosel aka Dragi Vođa

 

 Autor: Josip Novosel

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20