SCREEN ON THE GREEN – 20.5.-5.6.2016. TRG dr. FRANJE TUĐMANA

0

 

Zagreb 03.05.2016. – Prošle, jubilarne pete godine, SCREEN on the GREEN je zabilježio rekordnu posjećenost i rekordan broj toplih i sunčanih dana. Ove godine se od vas ne očekuje ništa manje nego da oborite prošlogodišnji rekord posjećenosti i šaljete dobre vibre kako bismo prizvali što više sunca i što manje komaraca:)

Filmski piknik pod vedrim nebom počinje 20. svibnja na Trgu dr. Franje Tuđmana, a završava 05. lipnja u Parku Maksimir. Tijekom devet dana trajanja, odnosno tri vikenda zaredom, prikazat ćemo preko 20 kratkometražnih i dugometražnih filmova domaće i strane produkcije – potpuno besplatno! Na vama je samo da ponesete dekice, dobro raspoloženje i dovedete ekipu, a mi ćemo se (kao i svake godine) pobrinuti za zabavu, osvježenje i nezaobilazne kokice.

Kako i sam naziv festivala sugerira, SCREEN on the GREEN potiče druženje na otvorenom i uživanje na zelenim površinama, ali i ekološku osviještenost. Zbog toga i dalje pomičemo granice inovativnosti i predstavljamo SOLAR CINEMA – prvo solarno kino na ovim prostorima! Solarno kino funkcionira na vrlo jednostavnom principu – fotonaponski sustav na kombi vozilu skuplja sunčevu energiju tijekom dana i pretvara ju u sliku i zvuk kako biste vi mogli uživati u kino projekciji pod zvijezdama. Premijera SOLAR CINEMA sustava biti će 03.06. u Parku Maksimir.

Kako bismo dodatno “začinili” program našeg festivala, u suradnji s portalom FAK.hr prije filmskih projekcija pripremamo i nekoliko filmskih kvizova i kvizova općeg znanja na otvorenom! Oslobodite svoj um, testirajte svoje znanje i krenite na vrijeme sa smišljanjem imena timova. Za najbolje timove bit će osigurane i vrlo dobre nagrade za koje se vrijedi boriti!

Ne brinite, naravno da će i ove godine biti i glazbe – prije filmova zabavljaju nas odlični bendovi.. detalji programa očekuju vas uskoro!

Sve aktualne novosti možete pronaći na službenom webu www.screen.com.hr ili facebook stranicama „SCREEN on the GREEN“. Čekamo vas u zagrebačkim parkovima!

 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20