The A! je predstavio spot za englesku verziju hrvatskog singla “Nikad”

0

The A! je predstavio spot za englesku verziju hrvatskog singla “Nikad” na kojem su ugostili pjevačicu Vanda Winter, a zove se “Never” kojime su predstavili američko izdanje albuma “Made Of Questions”.

Dečki su i ovog puta imali gošću, pjevačicu Dajanu Vladičić koja se pod umjetničkim imenom Daya Nalli pridružila dečkima u stvaranju ove pjesme, a inače nastupa pod raznim imenima u projektima soul, funk, blues,kubanskih i jazz utjecaja.

Spot možete pogledati na:

“Do suradnje s Dajanom je došlo spontano i igrom slučaja kako to kod nas obično biva. Odlična je vokalistica i svojom energijom je doprinijela atmosferi koju smo željeli dočarati, a to je svađa i prekid ljubavne veze što se jasno vidi u spotu u kojem su se Dajana i Mihael (glavni vokal The A!-a) gurali i čupali.”  – uz smijeh objašnjava Robert Domitrović, bubnjar benda

Za video uradatk pjesme “Never”, kao i hrvatske inačice “Nikad”, zaslužan je redatelj i snimatelj Filip Dizdar, a spot je sniman na više zagrebačkih lokacija, među ostalim i u klubovima Metropolis i Vinyl.

Bend The A! surađuje sa svjetski poznatim promotorom i menadžerom Stevenom Machatom koji je zbog njih dođao u Hrvatsku krajem veljače da bi potpisali ugovor za izdanje albuma prvijenca u SAD-u  pod okriljem diskografske kuće H.I.T., a tom prilikom su održali i veoma uspješnu live promociju aktualnog engleskog singla u prepunom zagrebačkom klubu Johann Franck.

Spot za hrvatsku inačicu “Nikad” sa Vandom Winter možete pogledati ovdje:

The A!-u je ovo treći dvostruki dvojezični singl, a takav će biti i čitav album na kojem će se nalaziti hrvatske i engleske inačice pjesama. Prvi singl “Ako sam sam” / “If I Had U” i drugi “Zašto” / “Where is our love” dobili su nasljednika kojim najavljuju i hrvatsko izdanje albuma pod imenom “Stereo” na kojeg nećemo još dugo čekati. Naime, The A! ga planira prezentirati publici za mjesec dana.

Osim  službenih izdanja pjesama, The A! je aktivan i na klupskoj sceni, a na prošlogodišnjem natjecanju HR Demo klub-a su osvojili drugo mjesto te su nagrađeni nagradom “Moj Prvi Music Pub” Zlatka Turkalja kao najbolji mladi bend 2015.g.

Dečki su aktivni i u inozemstvu što dokazuje činjenica da su se engleske verzije prva dva singla benda The A!,  “If I Had U ” i “Where is our love “, ‘zavrtile ‘ na preko 350 radija u SAD-u, Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Argentini, Čileu…

Prvi singl “If I Had U” bio je najemitiranija pjesma na Smacktongue radiju u 2014.g., a poslušajte je ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=6rlU4V5ECsY

Vrijeme je da s “Never”-om nastave taj niz, a hoće li im to i poći za rukom saznat ćemo uskoro…