Novi spot Igora Geržine i Magdalene Chovancove za singl „Eastern Magic“

0
Saksofonist Igor Geržina dobitnik je 8 Porina te 6 nagrada Status za najboljeg instrumentalista u Hrvatskoj, a prošle godine proslavio je 30 godina umjetničkog djelovanja i sviranja saksofona. Svjetsku umjetničku scenu osvojio je svojim autorskim smooth jazz albumom ”Metropolis” i ”One Klick World”.
Krajem godine Igor Geržina će izdati peti po redu samostalni nosač zvuka, a najavluje ga a singlom ” Eastern Magic” koji se drugi tjedan počinje emitirati na radio postajama u Europi i Americi.
Singl „Eastern Magic“ Geržina je snimio u duetu sa saksofonisticom Magdalenom Chovancovom, koja zajedno s njemačkim producentom i gitaristom Robertom Fertlom djeluje pod projektom Threestyle, koji se trenutno nalazi pri samom vrhu svjetskih smooth jazz top lista te u Top 10 izvođača na Billboard Smooth Jazz ljestvici.

Ovu međunarodnu suradnju podržala je i GDi Grupa kroz svoj program GDi For The Arts koji svojim doprinosom potpomaže i promiče umjetničke vrijednosti te širenje kvalitetne glazbe hrvatskih i regionalnih jazz glazbenika.

Promocija novog singla održana je u sklopu OXBO Uncorked Wines & Bites programa u prostorijama OXBO Wine Bara u prizemlju hotela DoubleTree by Hilton Zagreb.

Saksofonistica Magdalena Chovancova ovom prilikom je eksluzivno pp prvi put nastupila u Zagrebu, a na pozornici su uz Igora i Magdalenu bili i njemački producent i gitarist Robert Fertlte Jurica Leikauff na klavijaturama.

 

Podijeli