CHIPPENDALES – 15. travnja 2016 – Zagrebački Velesajam

0

U TRAVNJU SE OČEKUJU REKORDNO VISOKE TEMPERATURE JER DOLAZE!!!

CHIPPENDALES – Break the rules – tour

15. travnja 2016 – Zagrebački Velesajam, Kongresna dvorana

VAŽNA NAPOMENA : Gledanje predstave može izazvati ubrzane otkucaje srca te pravi delirij! Nisu samo žene te koje će biti izvan sebe od sreće što se Chippendalesi vraćaju, muškarci će biti jednako oduševljeni! Nekoliko klikova mišem na stranici www.eventim.hr  i oduševite djevojke ili supruge savršenim darom!

U travnju ćete uživati u novom nezaboravnom showu atraktivnih plesača koji će u sklopu turneje >>Break the Rules 2016<< opasno zagrijati Kongresnu Dvoranu Zagrebačkog Velesajma i potaknuti maštu svih prisutnih. Pripremite se za ultimativnu žensku večer i na vrijeme nabavite svoje ulaznice, kako ne bi propustili zabavu godine! Prvih 20 obožavateljica koje kupe Premium ulaznicu osvojit će mogućnost upoznavanja i druženja sa seksi plesnim >>strojevima<<.

CHIPPENDALESI mogu zapanjiti, zadovoljiti i oduševiti svakim seksi pokretom koji naprave!

Izvor: Editus
Izvor: Editus

TKO SU PLESAČI ZA KOJIMA UZDIŠE CIJELI SVIJET?

Priča o Chippendalesima započela je 1979. godine u Los Angelesu kad je žensku publiku oduševila grupa muških stripera. Njihov uspjeh je bio eksplozivan. U trenutku su postali fenomen, otvorili klub u New Yorku i počeli raditi na koreografijama koje su povisile temperaturu u svakom kutku svijeta. Kombinacijom plesa, pjevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls. Danas su Chippendalesi stalna točka Las Vegasa, gdje im u goste stižu svjetske zvijezde. Trenutačno im društvo radi supermodel Tyson Beckford.

Chippendalesi, koji su profesionalno scenskom produkcijom i fantastičnim koreografijama pomogli da striptiz bude prihvaćen kao oblik zabave i sporta, bez daljnjeg su apsolutni svjetski fenomen. To dokazuju i podaci da su tijekom posljednjih 35 godina nastupili ispred 100 milijuna žena u preko 100 država.  Proputovali su skoro 11 milijuna kilometara i na tom dugom i zahtjevnom putu upotrijebili 56.000 leptir mašni i sa svojih savršeno isklesanih tijela strgali više od 1.2 milijuna majica! Broj žena koji je zbog njih izgubilo tlo pod nogama niti ne računamo. Povećanju tih brojki ćemo s veseljem doprinjeti i u Hrvatskoj! 15. travnja očekujemo veliku navalu dama koje će se zabaviti kao nikad i u potpunosti izgubiti razum!

Kako prvih 20 obožavateljica kupnjom Premium ulaznice osvajaju i mogućnost upoznavanja i druženja sa seksi plesnim >>strojevima< vrijeme je da nabavite svoje ulaznice već danas!

Izvor:Editus
Izvor:Editus

 

Ulaznice su u prodaji po sljedećim cijenama:

PREMIUM ULAZNICE: 390,00 KN

KATEGORIJA I: 290,00 KN

KATEGORIJA II: 250,00 KN

 

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na stranici www.eventim.hr

 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20