VIVA VOX 16.4. LISINSKI

0

NAJPOPULARNIJI A CAPPELLA ZBOR NA OVIM PROSTORIMA NASTUPITI ĆE U LISINSKOM! 

Glas im je jedino oružje, oni su jedinstveni, drugačiji, impresivni!

Nakon niz uspješnih gostovanja u Regiji, najpopularniji a cappela zbor VIVA VOX nastupiti će 16 travnja 2016 u 20 sati u Lisinskom!

Zbor Viva Vox iz Beograda, predvođen maestricom Jasminom Lorin, djeluje od 2005. godine. 2009. godine u svoje nastupe uvodi ritmičku podršku bitboksa, vokalne tehnike kojom se imitiraju zvuci bubnjeva i perkusija i okreće se izvođenju popularne glazbe isključivo glasovima, bez instrumentalne pratnje (a cappella).

Širu popularnost stekli su kada je video snimku njihovog izvođenja pjesme „Du hast“ njemačkog benda Rammstein postao virtualni hit na YouTubeu. Uslijedio je koncert u beogradskom Sava Centru, za koji su karte bile rasprodane dva tjedna prije samog koncerta. Tada su prvi put i izveli miks pjesama britanskog benda The Prodigy koji je po popularnosti kasnije nadmašio njihovu obradu pjesme “Du hast”.

Samo godinu dana kasnije, početkom  prosinca 2012, Viva Vox je pred prepunom velikom dvoranom Sava Centra održao tri koncerta u nizu.  Nakon toga sastav je dobio priliku nastupiti na turnejama u Poljskoj, Češkoj, Austriji, Bjelorusiji i mnogim drugim zemljama. U okviru proslave desetog rođendana zbora, osim izlaska prvog spota i albuma, Viva Vox je održao najveći koncert u dosadašnjoj  karijeri 2015 godine u beogradskoj Kombank Areni.

Cijena ulaznica : 120 kn, 140 kn, 160 kn, 200 kn.  Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Lisinskog ili online www.lisinski.hr